Novi Tork proizvodi u prirodnoj boji, najbolja kombinacija održivosti i kvaliteta
Kvalitet ima novu boju. Sa novim proizvodima za toalete u prirodnoj boji, Tork - brend kompanije Essity, predstavlja mekane i efikasne ubruse i toa...
pročitaj jošMONIN, francuska kompanija koja proizvodi sirupe i likere, primećuje da je poslednjih nekoliko godina đumbir postao jedan od najpopularnijih ukusa u industriji pića, a danas je nezaobilazni sastojak u mnogim recepturama. Koren đumbira poznat je po svojim lekovitim svojstvima uključujući sposobnost da umanji razne vrste upala, poboljša varenje i ojača imuni sistem.
Koren đumbira poznat je po svojim lekovitim svojstvima uključujući sposobnost da umanji razne vrste upala, poboljša varenje i ojača imuni sistem. Sve više potrošača traži prirodne načine za očuvanje zdravlja, a đumbir se pokazao kao odlična opcija. Trendovi u ishrani i pripremi raznih napitaka sve više su pod uticajem ukusa sa različitih meridijana.
Prema istraživanjima, čak 82% potrošača preferira ljuta i začinjena jela ali i napitke. Začini poput susama, đumbira i pikantnog meda, sve češće pronalaze mesto u svakodnevnim obrocima i pićima, donoseći nove i uzbudljive kombinacije.
Le Concentré de MONIN Ginger izvlači najbolje iz đumbira: pikantnost, biljne note i kiselost. Oslobodite svoju kreativnost i pripremite ukusne moktele, koktele, limunade, prirodne infuzije sa snažnim karakterom i unapredite svoja kulinarska dela.
Ovom prilikom sa zadovoljstvom delimo neke od naših omiljenih recepata sa koncentratom đumbira koji će vam omogućiti da isprobate različite kombinacije ukusa i kreirate osvežavajuće napitke s posebnim dodirom.
Moscow Mule: 30 ml Monin Koncentrat Đumbir, 50 ml Belvedere vodka, 20 ml Monin koncentrat limeta, Top up kisela. Pomešati sve sastojke u čaši punoj leda. Za garniš dodati komadić đumbira.
Ginger Daiquiri: 15 ml MONIN Sirup Šećerna trska, 20 ml MONIN Koncentrat Limun, 15 ml MONIN Koncentrat Đumbir, 50 ml Bacardi carta Blanca. Pomešati sve sastojke u čaši punoj leda. Za garniš dodati komadić đumbira.
Homemade Gingerbeer: 30 ml MONIN Koncenrat Đumbir, 25 ml MONIN Sirup šećerna trska, 20 ml MONIN Sirup Cloudy lemonade, 100 ml kisela voda. Pomešati sve sastojke u čaši punoj leda. Za garniš dodati komadić đumbira.
U tradicionalnoj anketi magazina Cafe Bar & Restoran potražili smo odgovore od naših poslovnih partnera, vlasnika, rukovodilaca i menadžera naj...
pročitaj jošVečno pitanje je kako je moguće da pića od žitarica, agave, šećerne trske, pa i krompira, budu po popularnosti ispred destilata koji nastaje od voć...
pročitaj jošU tradicionalnoj anketi magazina Cafe Bar & Restoran potražili smo odgovore od naših poslovnih partnera, vlasnika, rukovodilaca i menadžera naj...
pročitaj još