05.11.2022 Horeca oprema

ROMA dekorativni sprejevi da ulepšate prostor brzo i lako

Uz samo malo vremena i kreativnosti vaš životni prostor može da izgleda kao iz snova. Roma Company se potrudila da u svoj asortiman uvrsti različite vrste dekorativnih sprejeva vrhunskog kvaliteta i na taj način pomogne da vaše ideje sprovedete u dela.

Roma Company dekorativni sprejevi će ispuniti sva vaša očekivanja

Ukoliko ste tip osobe koji voli prirodu, divlje planinske predele, nepregledne šljunkovite plaže, za vas je dekorativni sprej za postizanje EFEKTA KAMEN. Za ove sprejeve idealne su podloge poput drveta, metala, betona, gipsa i u nekoliko poteza spreja dobićete odraze belog kamena, minerala, crnog granita ili krečnjaka. Takođe, postiže se i efekat šljunkovite podloge.

Sprejevi sa METALIK EFEKTOM savršeni su za kreiranje elegantnih i briljantnih metalik završnih obrada. Sprej se može nanositi na drvo, metal, gips, zidove i keramiku.

Da vaš dom zasija punim sjajem u pomoć stiže Romin dekorativni sprej za blistavi ZLATNI ili SREBRNI EFEKAT. Širok spektar primene ovog dekorativnog spreja na površinama poput stakla, drveta, kartona, metala, ostavlja svetlucavi sjaj i toplu prirodnu notu u vašem domu.
Posebna boja u spreju za upotrebu na materijalima poput plastike, drveta, metala, akumulira svetlost i svetli u mraku je još jedan originalni proizvod kompanije Roma. Efekat SJAJ U MRAKU postiže se dekorativnim sprejom čija je upotreba praktična na prekidačima za svetlo, plafonima, zidovima, postoljima lampi, okvirima vrata… Posebno će se dopasti najmlađim ukućanima.

MULTI-KOLOR SPREJ je visokokvalitetan reljefni sprej sa multi bojom, izuzetan za nameštaj na terasama i verandama. Efekat MATIRANOG STAKLA dobijate uz pomoć vitražne boje za staklo koja prozirnim premazom, otpornim na ogrebotine transformiše vaše staklene površine. Njegova primena odnosi se samo za upotrebu u enterijeru. Dekorativni sprejevi viskog kvaliteta mogu se pronaći u svim radnjama Roma Company širom Srbije, među mnogim proizvodima iz širokog spektra asortimana za uređenje vašeg doma.

Proizvođač: Roma company doo, Milana Rešetara 11, Zemun Telefon: +381 11 2224 000, www.roma.rs

AUTOR: JOVANA LJUBIŠIĆ

FOTO: ROMA COMPANY

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.

još iz kategorije