
Srbija na petnaestom mestu među 100 Najboljih kuhinja na svetu!
Popularna stranica za gastronomiju, TasteAtlas je objavila tradicionalnu godišnju listu najboljih kuhinja i jela sveta. Lista je, kako navode na st...
pročitaj jošTradicionala 2025 je izbor za najbolje restorane u Srbiji koji služe autentična i tradicionalna jela. Svako ko je bar jednom imao prilike da pročita magazin Cafe Bar & Restoran, zna da pratimo sve što se dešava u svetskoj i domaćoj gastronomiji. Da bi potpomogli očuvanje srpske kuhinje, Cafe Bar & Restoran organizuje
Da predstavljamo inostrane restorane, zatim domaće restorane sa internacionalnim jelovnicima drugih zemalja, ne zapostavljajući restorane i chefove koji neguju domaću kuhinju. Ta simbioza ukusa i različitosti uvek iznedri novi kvalitet, i to je dobro. Ne smemo dozvoliti da u zaborav padnu tradicionalna jela u kojima su uživali naši stari, mnogo pre otvaranja prve kafane u Srbiji. Da bi potpomogli očuvanje srpske kuhinje, Cafe Bar & Restoran organizuje
U nastavku vas upoznajemo sa tri restorana koji po mišljenju naše redakcije zaslužuju da se nađu u konkurenciji.
94. STARA HERCEGOVINA
Carigradska 36, Beograd
Radno vreme pon – sub: 8.00-00.00, nedelja: 10.00-20.00
View this post on Instagram
Osetite duh podneblja odakle nam dolazi raštan, fenomenalna pršuta i sir, kao i ukusna i pitka vina.
95. DINČIĆ
Jezerska bb, Srebrno jezero, Veliko Gradište
Radno vreme: 08.00-23.00
View this post on Instagram
Lociran u neposrednoj blizini jezera, ovaj porodični restoran nudi široku lepezu specijaliteta od ribe.
96. TROFEJ
Beogradski put bb, Stajićevo
Radno vreme: 10.00-22.00
View this post on Instagram
Restoran radi u sastavu etno-sela Tiganjica u blizini Carske bare kojeg krasi autentična salašarska atmosfera.
∴∴∴∴∴∴∴∴
Prijave za izbor trajale su do novembra meseca 2024, a zatim vi, čitaoci našeg magazina, svi vaši gosti, kao i svi posetioci ovog portala određujete koji to restorani zaslužuju da ponesu titulu RESTORAN SRPSKE TRADICIONALNE KUHINJE uz GARANCIJU KVALITETA našeg magazina.
Glasanje će se odvijati u periodu od decembra do februara, a rezultate glasanja ćemo objaviti u magazinu u martu 2025. godine.
Kafana pod lozom - lepo ime za jednu kafanu, što bi znalci rekli „Pogođeno ime!“ Ponekad dobro ime ume da pogodi više asocijacija od silnih rečenic...
pročitaj jošU srcu Beograda, hotel Moskva i danas čuva ritual duži od veka – doručak sa pogledom na Terazije. Mirisi sveže kafe i peciva, zvuci klavira i šarm ...
pročitaj jošKada je prerano da se mlad čovek uozbilji? Ovo je pitanje koje je provejavalo sve vreme razgovora sa Stevanom Aleksićem. Sa svoje 24 godine je daka...
pročitaj još