Tradicionala 2025: Najbolji restorani sa tradicionalnim i autentičnim jelima Srbije
Ne smemo dozvoliti da u zaborav padnu tradicionalna jela u kojima su uživali naši stari, mnogo pre otvaranja prve kafane u Srbiji. Da bi potpomogli...
pročitaj jošTradicionala 2025 je izbor za najbolje restorane u Srbiji koji služe autentična i tradicionalna jela. Svako ko je bar jednom imao prilike da pročita magazin Cafe Bar & Restoran, zna da pratimo sve što se dešava u svetskoj i domaćoj gastronomiji. Da bi potpomogli očuvanje srpske kuhinje, Cafe Bar & Restoran organizuje
Da predstavljamo inostrane restorane, zatim domaće restorane sa internacionalnim jelovnicima drugih zemalja, ne zapostavljajući restorane i chefove koji neguju domaću kuhinju. Ta simbioza ukusa i različitosti uvek iznedri novi kvalitet, i to je dobro. Ne smemo dozvoliti da u zaborav padnu tradicionalna jela u kojima su uživali naši stari, mnogo pre otvaranja prve kafane u Srbiji. Da bi potpomogli očuvanje srpske kuhinje, Cafe Bar & Restoran organizuje
U nastavku vas upoznajemo sa tri restorana koji po mišljenju naše redakcije zaslužuju da se nađu u konkurenciji.
94. STARA HERCEGOVINA
Carigradska 36, Beograd
Radno vreme pon – sub: 8.00-00.00, nedelja: 10.00-20.00
View this post on Instagram
Osetite duh podneblja odakle nam dolazi raštan, fenomenalna pršuta i sir, kao i ukusna i pitka vina.
95. DINČIĆ
Jezerska bb, Srebrno jezero, Veliko Gradište
Radno vreme: 08.00-23.00
View this post on Instagram
Lociran u neposrednoj blizini jezera, ovaj porodični restoran nudi široku lepezu specijaliteta od ribe.
96. TROFEJ
Beogradski put bb, Stajićevo
Radno vreme: 10.00-22.00
View this post on Instagram
Restoran radi u sastavu etno-sela Tiganjica u blizini Carske bare kojeg krasi autentična salašarska atmosfera.
∴∴∴∴∴∴∴∴
Prijave za izbor trajale su do novembra meseca 2024, a zatim vi, čitaoci našeg magazina, svi vaši gosti, kao i svi posetioci ovog portala određujete koji to restorani zaslužuju da ponesu titulu RESTORAN SRPSKE TRADICIONALNE KUHINJE uz GARANCIJU KVALITETA našeg magazina.
Glasanje će se odvijati u periodu od decembra do februara, a rezultate glasanja ćemo objaviti u magazinu u martu 2025. godine.
Priznati restoran Kibe Mahala, na iznenađenje mnogih Sarajlija, odnedavno na meniju ima jagnjetinu, bogato ukrašenu zlatnim listićima. Istina je...
pročitaj jošPistaći su danas planetarno popularni, što zbog svog ukusa, a još više zbog svestranosti. Ovo je bilo dovoljno da Mattia Michelangeli, mladi chef s...
pročitaj jošPred vama je novembarski broj magazina Cafe Bar & Restoran, a u njemu vam donosi najsvežije vesti, intervjue i ostale teme iz HoReCa sektora, g...
pročitaj još