
I Stevan Sremac je sedeo pod lipom niške kafane Marger, koja sada ponovo radi
Niš je bogatiji za još jedan, dobro poznati, ugostiteljski objekat. Naime, nakon nekoliko godina pauze usled pandemije korona virusa, ponovo radi š...
pročitaj jošTradicionala 2025 je izbor za najbolje restorane u Srbiji koji služe autentična i tradicionalna jela. Svako ko je bar jednom imao prilike da pročita magazin Cafe Bar & Restoran, zna da pratimo sve što se dešava u svetskoj i domaćoj gastronomiji. Da bi potpomogli očuvanje srpske kuhinje, Cafe Bar & Restoran organizuje
Da predstavljamo inostrane restorane, zatim domaće restorane sa internacionalnim jelovnicima drugih zemalja, ne zapostavljajući restorane i chefove koji neguju domaću kuhinju. Ta simbioza ukusa i različitosti uvek iznedri novi kvalitet, i to je dobro. Ne smemo dozvoliti da u zaborav padnu tradicionalna jela u kojima su uživali naši stari, mnogo pre otvaranja prve kafane u Srbiji. Da bi potpomogli očuvanje srpske kuhinje, Cafe Bar & Restoran organizuje
U nastavku vas upoznajemo sa tri restorana koji po mišljenju naše redakcije zaslužuju da se nađu u konkurenciji.
94. STARA HERCEGOVINA
Carigradska 36, Beograd
Radno vreme pon – sub: 8.00-00.00, nedelja: 10.00-20.00
View this post on Instagram
Osetite duh podneblja odakle nam dolazi raštan, fenomenalna pršuta i sir, kao i ukusna i pitka vina.
95. DINČIĆ
Jezerska bb, Srebrno jezero, Veliko Gradište
Radno vreme: 08.00-23.00
View this post on Instagram
Lociran u neposrednoj blizini jezera, ovaj porodični restoran nudi široku lepezu specijaliteta od ribe.
96. TROFEJ
Beogradski put bb, Stajićevo
Radno vreme: 10.00-22.00
View this post on Instagram
Restoran radi u sastavu etno-sela Tiganjica u blizini Carske bare kojeg krasi autentična salašarska atmosfera.
∴∴∴∴∴∴∴∴
Prijave za izbor trajale su do novembra meseca 2024, a zatim vi, čitaoci našeg magazina, svi vaši gosti, kao i svi posetioci ovog portala određujete koji to restorani zaslužuju da ponesu titulu RESTORAN SRPSKE TRADICIONALNE KUHINJE uz GARANCIJU KVALITETA našeg magazina.
Glasanje će se odvijati u periodu od decembra do februara, a rezultate glasanja ćemo objaviti u magazinu u martu 2025. godine.
Dobro osmišljen jelovnik ne samo da optimizuje troškove i povećava profit, već i unapređuje ukupno iskustvo gostiju u objektu. Pravljenje jelovnika...
pročitaj jošČitaoci B2B magazina i portala Cafe Bar & Restoran znaju da pratimo sve što se dešava u svetskoj i domaćoj gastronomiji. Da predstavljamo inost...
pročitaj jošSplav Corso odnedavno ponovo radi. Restoran je pomeren nekoliko stotina metara nizvodno u odnosu na prethodnu lokaciju, a osim renoviranog enterije...
pročitaj još