
Srbija na petnaestom mestu među 100 Najboljih kuhinja na svetu!
Popularna stranica za gastronomiju, TasteAtlas je objavila tradicionalnu godišnju listu najboljih kuhinja i jela sveta. Lista je, kako navode na st...
pročitaj jošTradicionala 2025 je izbor za najbolje restorane u Srbiji koji služe autentična i tradicionalna jela. Svako ko je bar jednom imao prilike da pročita magazin Cafe Bar & Restoran, zna da pratimo sve što se dešava u svetskoj i domaćoj gastronomiji. Da bi potpomogli očuvanje srpske kuhinje, Cafe Bar & Restoran organizuje
Da predstavljamo inostrane restorane, zatim domaće restorane sa internacionalnim jelovnicima drugih zemalja, ne zapostavljajući restorane i chefove koji neguju domaću kuhinju. Ta simbioza ukusa i različitosti uvek iznedri novi kvalitet, i to je dobro. Ne smemo dozvoliti da u zaborav padnu tradicionalna jela u kojima su uživali naši stari, mnogo pre otvaranja prve kafane u Srbiji. Da bi potpomogli očuvanje srpske kuhinje, Cafe Bar & Restoran organizuje
U nastavku vas upoznajemo sa tri restorana koji po mišljenju naše redakcije zaslužuju da se nađu u konkurenciji.
94. STARA HERCEGOVINA
Carigradska 36, Beograd
Radno vreme pon – sub: 8.00-00.00, nedelja: 10.00-20.00
View this post on Instagram
Osetite duh podneblja odakle nam dolazi raštan, fenomenalna pršuta i sir, kao i ukusna i pitka vina.
95. DINČIĆ
Jezerska bb, Srebrno jezero, Veliko Gradište
Radno vreme: 08.00-23.00
View this post on Instagram
Lociran u neposrednoj blizini jezera, ovaj porodični restoran nudi široku lepezu specijaliteta od ribe.
96. TROFEJ
Beogradski put bb, Stajićevo
Radno vreme: 10.00-22.00
View this post on Instagram
Restoran radi u sastavu etno-sela Tiganjica u blizini Carske bare kojeg krasi autentična salašarska atmosfera.
∴∴∴∴∴∴∴∴
Prijave za izbor trajale su do novembra meseca 2024, a zatim vi, čitaoci našeg magazina, svi vaši gosti, kao i svi posetioci ovog portala određujete koji to restorani zaslužuju da ponesu titulu RESTORAN SRPSKE TRADICIONALNE KUHINJE uz GARANCIJU KVALITETA našeg magazina.
Glasanje će se odvijati u periodu od decembra do februara, a rezultate glasanja ćemo objaviti u magazinu u martu 2025. godine.
Jedan od najstarijih gradova na Balkanu, Niš, nezamisliv je bez bogatog kulturnog i gastronomskog nasleđa. Niške kafane su pravo mesto ako želite d...
pročitaj jošSvaki novi projekat koji izađe iz kuhinje chefa Vanje Puškara i tima koji je okupljen pod kapom projekta New Balkan Cuisine izaziva pažnju profesio...
pročitaj jošUgostiteljstvo je grana privrede u kojoj je jedina konstanta neprestana promena i evolucija. U industriji gde opstanak i uspeh zavise od sposobnost...
pročitaj još