
Chef Dušan Todić predstavlja Chef’s Table by Lilo
Chef Dušan Todić je jedan od onih ljudi koji ne vole ušuškanost niti da žive i rade u zoni komfora. Vođen izazovom, napravio je korak dalje u karij...
pročitaj jošSamo dva meseca od otvaranja, restoran Lilo u San Dijegu, u kojem je jedan od ključnih članova tima naš chef Dušan Todić, dobio je izuzetno priznanje – prvu Michelinovu zvezdicu! Pozvali smo chefa Todića da bismo mu čestitali i saznali pojedinosti.
– Prvo, da se zahvalim na čestitkama. Uspeh je još veći kad smo saznali da su nam inspektori bili dve nedelje nakon otvaranja. I ako se ne varam, mislim da je ovo treća najbrže dobijena zvezdica u istoriji Michelinovog vodiča – kaže na početku razgovora naš sagovornik, koji je dobro informisan, jer je prvu zvezdicu najbrže dobio restoran Behind u Londonu i to nakon dva dana, dok je restoranu The K by Mauro Colagreco trebalo 6 nedelja da bude prepoznat od strane vodiča.
Прикажи ову објаву у апликацији Instagram
Upitali smo chefa Todića, šta je plan za budućnost?
– Samo pametno sada – kaže chef Todić u svom stilu, i dodaje: – Najvažnije je da smo puni svako veče i fokusirani smo na rast. Plan je svakako druga zvezdica i učinićemo sve u narednom periodu kako bi došli na taj nivo. Sigurno ćemo raditi na kolaboracijama sa drugim restoranima sa 2 zvezdice i svakako ćemo raditi na jačanju identiteta. Vrhunski servis i nova inovativna jela se podrazumevaju – rekao je Todić na kraju razgovora koji nam je ulepšao dan.
Lilo je zamišljen kao Chef’s Table i želja je da se na specifičan način, „za šankom“ predstavi prvenstveno Južna Kalifornija kroz proizvode koji inspirišu celu ekipu restorana.
Прикажи ову објаву у апликацији Instagram
Lilo San Diego je već ušao u istoriju, kao restoran koji je zaslužio treću najbrže dobijenu zvezdicu odkako postoji Michelin, a nastavak se može pred(osetiti). Čestitamo na pravom kuvarskom podvigu!
Nova sezona u Vrnjačkoj Banji donosi novu energiju i vedrinu, park oživljava u punom sjaju, a posetilaca je iz dana u dan sve više. U tom ritmu buđ...
pročitaj jošKada je prerano da se mlad čovek uozbilji? Ovo je pitanje koje je provejavalo sve vreme razgovora sa Stevanom Aleksićem. Sa svoje 24 godine je daka...
pročitaj jošUprkos izazovima, poput nedostatka radne snage, rastućih troškova i administrativnih prepreka, ugostiteljski sektor pokazuje prilagodljivost. Prem...
pročitaj još