
Kako je Pavle Gordić spojio domaći duh i francuski chic kroz bistro Kajmak & Brie
Pavle Gordić, mladi chef novootvorenog bistroa Kajmak & Brie, za magazin Cafe Bar & Restoran beskompromisno iznosi svoje mišljenje o kuvars...
pročitaj jošOsim dobro poznatog mesta za potpuni dah u Hilandarskoj ulici, Prana je otvorila svoja vrata i na beogradskom Vračaru. Koncept koji obuhvata dobru hranu, zdrav život i radost kao glavni pokretač života, Prana Brunch krasi i raznovrstan meni, dostupan veganima, vegetarijancima, osobama na gluten free režimu ishrane, kao i ljubiteljima mesa i ribe.
View this post on Instagram
Bez odricanja možete živeti zdraviji i razdragan život, dobro je poznata poruka koju šalju iz beogradskog veganskog restorana Prana.
PRIPREMITE! Tofu bez soje – recept sa sočivom
Jednostavno rešenje za kvalitetan život dolazi npr. u formi Praninih omleta, koje ne služe samo za doručak već tokom celog dana. Prana Brunch je pravo mesto za hrskavi avokado tost sa maslinovim uljem, patlidžanom, kozjim sirom, biljem i salatom. A favorit brojnih posetilaca je hrskavi tost sa humusom, karamelizovanim lukom, kozjim sirom i uljem od rukole.
ISPROBAJTE! Top 5 italijanskih recepata za pastu
Obavezno isprobajte neku od Praninih pasti i salata, koje dolaze u više varijacija.
PRANA BRUNCH
Kneginje Zorke 28, Beograd
Telefon: +381 65 397 9988
Radno vreme: 08.30-20.00, subota 09.00-18.00
IG @pranabigtree
Za magazin Cafe Bar & Restoran Ratko Iveković je još jednom dao svoj doprinos. Ovog puta na temu - kako raspored stolova utiče na profit restor...
pročitaj jošRodonačelnici fine dining street fooda u našoj zemlji, Stefan i Sara Živković, nakon što su osvojili Beograd ukusima na Zemunskoj pijaci, početkom ...
pročitaj jošAko tražite nove ukuse, poznati restorani imaju šta da ponude. Od svežeg kruda od školjki u Vera Cafeu, preko aromatičnog karija sa kokosovim mleko...
pročitaj još