Dizajn restorana Piccante! Toplo i prijatno na novosadski način
Ekipa projektanata iz Deep House Group otkriva za Cafe Bar & Restoran čime su se vodili kada su dizajnirali enterijer novosadskog restorana Pic...
pročitaj jošOtvorite vrata restorana Taurus u Novom Sadu i zakoračite u raj za gurmane. Gastronomski doživljaj u kom uživaju sva čula spaja vrhunski ukus jela od mesa i morskih plodova sa savršeno izbalansiranim prilozima i prijatnu atmosferu restorana Taurus koja vas poziva da se prepustite ugođaju.
Suvenir je riznica spskih autentičnih jela
Prostor odiše savršenim balansom vrhunske elegancije i udobnosti, pružajući idealan ambijent za uživanje.
Restoran Tranquilo – internacionalna kuhinja u autentičnom ambijentu
Prodimljeni biftek perfektno uparen sa sočnim gamborima, uz batat, grilovane špargle i preliv od aromatičnog putera samo je najava za vrhunski užitak koji restoran Taurus pruža.
Za sve koji vole da osete pun ukus mesa, tu je juneći ramstek sa domaćim krompirom, sočivom i tartufima.
Restoran Ditay u Novom Sadu vodi vas kroz ukuse kineske kuhinje
Potpunu egzaltaciju doživećete ukoliko za završnicu odaberete kakadu – mus od bele čokolade sa marakujom, mangom i šumskim voćem.
Dodatni plus, i ono što u velikoj meri formira celokupnu sliku o novosadskom restoranu Taurus, je profesionalno i ljubazno osoblje posvećeno gostu do najsitnijih detalja, bez narušavanja ličnog prostora.
Restoran Taurus
Bul. Evrope 28, Novi Sad
Tel. +381 63 357 330
Radno vreme: 08.00-23.00, petak-subota 08.00-00.00
IG @restorantaurus
Cafe Bar & Restoran bira najbolje restorane tradicionalne kuhinje u Srbiji
Ne smemo dozvoliti da u zaborav padnu tradicionalna jela u kojima su uživali naši stari, mnogo pre otvaranja prve kafane u Srbiji. Da bi potpomogli...
pročitaj jošPistaći su danas planetarno popularni, što zbog svog ukusa, a još više zbog svestranosti. Ovo je bilo dovoljno da Mattia Michelangeli, mladi chef s...
pročitaj jošSvako ko je bar jednom imao prilike da pročita magazin Cafe Bar & Restoran, zna da pratimo sve što se dešava u svetskoj i domaćoj gastronomiji....
pročitaj još