
SIRVIS aplikacija kao digitalni marketplace nove generacije
Generalni menadžer SIRVIS aplikacije, Lazar Živković, pojašnjava kako će ovo inovativno rešenje doneti svežinu i efikasnost u HoReCa sektor. Danas ...
pročitaj jošMegaoprema je mlada firma, ali sa velikim iskustvom. Kombinujući preko 30 godina ukupnog iskustva u HoReCa sektoru radeći sa velikim brojem premium kupaca i brendova, upoznali su sa tržištem ugostiteljskom opremom. To je Megaopremi omogućilo da sagledaju koji su to problemi današnjih ugostitelja u Srbiji i kako im oni mogu pomoći. Za početak razgovora smo zamolili Miloša Stevanovića, direktora firme, da nam prokomentariše kako je on video stanje u HoReCa sektoru u prošloj godini.
„Otvara se sve veći broj restorana i kafića, ljudi izlaze i vidljivo je da su kafane pune. Ovo je svakako dobro za sve nas koji živimo od tog posla. Savet za investitore je uvek isti. Pažljivo birajte dobavljače i brendove sa kojima želite da radite. Malo veća investicija u kvalitetniji brend kasnije može da uštedi puno novca, vremena i živaca tokom eksploatacije“.
Miloš Stevanović – direktor Megaopreme
* Koji biste proizvod izdvojili iz vašeg portfolija?
Za nas je ova godina definitivno prošla u znaku ORVED vakuum pakerica, IDEA 42 je naš najprodavaniji vakuum procesor hrane. Imali smo nekoliko dobrih prezentacija uključujući i Master Chef Class na Wine Vision Open Balkan eventu. Moram da pomenem i JIPA JUMP multifunkcionalni kipper kazan koji je počeo da se pojavljuje u zahtevima kupaca.
* Za kraj, podelite sa našim čitaocima, šta planirate u narednoj godini?
Nastavićemo da radimo isto što i do sad. Zastupaćemo premium brendove, sa kvalitetnom servisnom podrškom. Što više interaktivnih edukacija, sajmova i prezentacija.
OVDE saznajte o kretanjima na HoReCa tržištu i predviđanjima za 2024. godinu
La Lorraine Bakery Group je jedan od evropskih lidera na tržištu pekarskih proizvoda namenjenih maloprodaji i ugostiteljstvu. Kompanija je prepozna...
pročitaj jošZaposleni u restoranima rade pod velikim pritiskom. Potrebno je brzo uslužiti goste, a ukoliko postoji manjak osoblja problem je još veći, i svaki ...
pročitaj jošU svetu kafe, gde se kvalitet meri svakim gutljajem, mleko koje barista koristi može biti presudni faktor. Zato ne čudi što je Cremoso Latte tokom ...
pročitaj još