
Predrag Stanojević, Ontopo: Online rezervacije više nisu luksuz, već standard!
Predrag Stanojević, generalni menadžer platforme za rezervacije, Ontopo, objašnjava kakve sve pogodnosti ona nudi ugostiteljima. U ugostiteljstvu ...
pročitaj jošTabasco sosovi svojim aromama koktelima daju specifičnu pikantnost i dubinu ukusa. Tabasco sos je ključni sastojak mnogih koktela, poput Bloody Mary i Michelada. Dodaje pikantnu notu koja uravnotežuje ukuse, čineći pića dinamičnijim i nezaboravnim za ljubitelje začina.
Tabasco sos donosi pikantnost i dubinu koktelima, savršeno se slaže s paradajz sokom, pivom ili čak u egzotičnim koktelima u nastavku. Nemojte sumnjati, nekoliko kapi Tabasco sosa menja karakter pića!
Sastojci:
Sipajte sve sastojke u šejker, dodajte led i dobro protresite 8-10 sekundi. Dvostruko procedite u ohlađenu čašu. Garniš: Narendani muškatni oraščić.
Sastojci:
1 kašičica (5 ml) TABASCO® Original Red sos-a
1 kašičica (5 ml) TABASCO® Sriracha sos-a
50 ml meskala
150 ml paradajz soka
1 kašičica (5 ml) svetlog soja sosa
1 kašičica (5 ml) Worcestershire sosa
Napunite čašu ledom, dodajte meskal, paradajz sok, soja sos, TABASCO® Original Red sos, TABASCO® Sriracha sos i Worcestershire sos. Promešajte i ukrasite. Garniš: Maslina
Sastojci:
U šejker stavite led, pomešajte sve sastojke (osim soda vode) i dobro protresite. Procedite u čašu u šejkeru za koktele, te dolijte soda vodu do vrha. Garniš: Grančica ruzmarina.
Sastojci:
U šejkeru izmadlujte avokado, pa dodajte led i sve sastojke. Snažno protresite, procedite dvostruko u čašu i ukrasite. Garniš: Kriška limete.
Za sirup od kamilice, 20 g cvetova kamilice sipajte u ½ litre ključale vode, dobro promešajte i pokrijte gazom. Ostavite da odstoji dok se potpuno ne ohladi. Procedite infuzovanu vodu kroz gazu, pa izmerite koliko ste mililitara dobili. Dodajte istu količinu kristal šećera u gramima i dobro promešajte dok se potpuno ne rastvori. Čuvajte sirup u frižideru.
Sastojci:
Pomešajte sok od nara, belo vino, sok od limete i TABASCO® sos u čaši za mešanje. Podelite količinu u 2 čaše u koje ste prethodno stavili drobljeni led. Dolijte sokom od đumbira. Garniš: Korica limete
U Vinariji Čoka, vinska priča se piše više od 120 godina, pažljivo se gradi, budi emocije i otkriva identitet brendova koji su mnogima sinonim za p...
pročitaj jošUsred beogradske letnje vreve, June café lansirao je novu sezonu osvežavajućih napitaka, dostupnih do kraja septembra. Letnji meni sada broji sedam...
pročitaj jošSvetozar Janevski, predsednik Upravnog odbora Vinarije Tikveš, dobio je nagradu za životno delo, dok je Vinarija Tikveš dobila nagradu za najbolju ...
pročitaj još