
Novo! QBO, univerzalni procesni sistem
Prekretnica u inovacijama procesnih sistema. Uređaji četvrte generacije. Qbo je kompletan, kompaktan i patentirani sistem za obradu koji integriše ...
pročitaj jošMegaoprema je mlada firma, ali sa velikim iskustvom. Kombinujući preko 30 godina ukupnog iskustva u HoReCa sektoru radeći sa velikim brojem premium kupaca i brendova, upoznali su sa tržištem ugostiteljskom opremom. To je Megaopremi omogućilo da sagledaju koji su to problemi današnjih ugostitelja u Srbiji i kako im oni mogu pomoći. Za početak razgovora smo zamolili Miloša Stevanovića, direktora firme, da nam prokomentariše kako je on video stanje u HoReCa sektoru u prošloj godini.
„Otvara se sve veći broj restorana i kafića, ljudi izlaze i vidljivo je da su kafane pune. Ovo je svakako dobro za sve nas koji živimo od tog posla. Savet za investitore je uvek isti. Pažljivo birajte dobavljače i brendove sa kojima želite da radite. Malo veća investicija u kvalitetniji brend kasnije može da uštedi puno novca, vremena i živaca tokom eksploatacije“.
Miloš Stevanović – direktor Megaopreme
* Koji biste proizvod izdvojili iz vašeg portfolija?
Za nas je ova godina definitivno prošla u znaku ORVED vakuum pakerica, IDEA 42 je naš najprodavaniji vakuum procesor hrane. Imali smo nekoliko dobrih prezentacija uključujući i Master Chef Class na Wine Vision Open Balkan eventu. Moram da pomenem i JIPA JUMP multifunkcionalni kipper kazan koji je počeo da se pojavljuje u zahtevima kupaca.
* Za kraj, podelite sa našim čitaocima, šta planirate u narednoj godini?
Nastavićemo da radimo isto što i do sad. Zastupaćemo premium brendove, sa kvalitetnom servisnom podrškom. Što više interaktivnih edukacija, sajmova i prezentacija.
OVDE saznajte o kretanjima na HoReCa tržištu i predviđanjima za 2024. godinu
Za profesionalce kojima je kvalitet prioritet, Silbo donosi dva izuzetna brenda: Dirafrost i Mastri Birrai Umbri. Bilo da vam je potrebna prirodna ...
pročitaj jošDebic, partner na koga se možete osloniti, koji ne nudi samo sastojke, on nudi sigurnost u svaki recept i slobodu da se kuvari posvete onome što na...
pročitaj jošLetnje temperature donose pojačan intenzitet rada, više gostiju i veći rizik od sitnih nezgoda na poslu. Zato je važno imati pouzdana i efikasna re...
pročitaj još