Više od 50 Jutro radnji širom Srbije: Ovog puta novo Jutro osvanulo u Mionici
Nova Jutro radnja je osvanula u Mionici, pa će tako u Srbiji do kraja leta biti otvoreno ukupno više od 50 radnji u okviru ove METRO trgovačke fran...
pročitaj jošUoči otvaranja 31. „Jutro“ radnje u okviru METRO trgovačke franšize, kompanija je pokrenula i novi sajt posvećen ovom programu, sa idejom da to bude svojevrstan hub u okviru kojeg zainteresovani samostalni trgovci mogu naći sve potrebne informacije.
Na novom sajtu se nalaze svi detalji o franšizi, pogodnosti koje METRO nudi svojim partnerima, ali i brojni korisni saveti. Tako recimo, mali, nezavisni trgovci mogu da pogledaju posebnu sekciju sajta koju čine saveti koji se odnose i na upite oko započinjanja sopstvenog trgovačkog biznis. Između ostalog na sajtu se mogu dobiti i korisna uputstva i adekvatan raspored koraka koje je potrebno sprovesti pre samog otvaranja radnje.
Novi sajt „Jutro“ franšize nudi i pregled fotografija već otvorenih radnji i iskustva partnera koji su deo ovog METRO programa podrške samostlanim trgovcima. Naravno, tu je i kontakt forma putem koje svi zainteresovani mogu da stupe u kontakt sa timom franšize, u najkraćem roku.
METRO je pokrenuo „Jutro“ franšizu zbog potrebe da se malim, samostalnim trgovcima u Srbiji pomogne kako da opstanu na tržištu, tako i da svojim održivim razvojem doprinesu njegovoj većoj dinamičnosti, a samim tim i stabilnijoj domaćoj ekonomiji. U poslednjih godinu dana otvoreni su objekti u Beogradu, Nišu, Leskovacu, Novom Bečeju, Valjevu, Batočini, Jagodini, Ćupriji, Doljevcu, Knjaževcu i na Divčibarama.
Ugostitelji su po prirodi posla upućeni na svakodnevne nabavke različite robe, pa im mogućnost online kupovine izuzetno olakšava rad. Umesto odlask...
pročitaj jošSutlijaš, mnogima omiljena poslastica iz detinjstva, ne mora da bude pripreman samo na tradicionalan način. Kikkoman recept za čokoladni sutlijaš d...
pročitaj jošGeneralni menadžer SIRVIS aplikacije, Lazar Živković, pojašnjava kako će ovo inovativno rešenje doneti svežinu i efikasnost u HoReCa sektor. Danas ...
pročitaj još