
Koš Lounge, gastronomska trica na Voždovcu!
Koš Lounge je nova gastronomska adresa na Voždovcu na kojoj će vas ugostiti bilo da tražite mesto za doručak, ručak, večeru ili samo kratku pauzu u...
pročitaj jošPreuređenjem enterijera i čitavog koncepta usluge restorana Blunch, Banjica je dobila izuzetnu ugostiteljsku opciju za sve koji žive u blizini, ali i one koji se sa namerom upute da uživaju u hrani i atmosferi ovog restorana na obodu Banjičke šume.
Preko puta Sportskog centra Banjica, zgodno lociran i pristupačan, nalazi se ovaj prostrani, udobni lokal, sasvim izolovan od gradske gužve i vreve. Preuređen enterijer je savremen, prijatan i funkcionalan, stoga je odličan izbor za druženja sa porodicom, prijateljima i poslovnim partnerima, ali i romantične večernje susrete.
U raznovrsnom i izbalansiranom meniju u ponudi su jela internacionalne kuhinje – ponešto za sve ukuse i raspoloženja. Među glavnim jelima izdvajaju se Tagliata di manzo, Bavarska kobasica, klasična Saltimboka alla romana, Spaghetti alla ragu, ukusan biftek i losos na žaru. Ljubazno i edukovano osoblje pomoći će da uz ukusan obrok uparite i pažljivo birano vino ili drugo piće iz raznovrsne ponude.
Za prave ljubitelje čokolade tu je Čoko tart, ali ističe se i kremasti klasik – Tiramisu.
Poseban adut restorana je prostrana baštu bogata zelenilom, koja odiše mirom. Poseta vikendom možete se kombinovati sa šopingom u obližnjim sportskim radnjama i šetnjom Banjičkom šumom, što čini kompletan porodični izlet.
Adresa: Crnotravska 4b, Beograd
Telefon: 066/54-111-94
Radno vreme: 08 – 00h
ima izdvojen deo za nepušače
En Sofi Pik (Anne-Sophie Pic) zatvorila je svoj restoran sa dve Michelinove zvezdice, La Dame de Pic, u Londonu nakon osam godina prisustva na brit...
pročitaj jošGodinu dana nakon što smo započeli izbor za najbolje restorane koji svojom ponudom čuvaju tradicionalna i autentična jela Srbije, 28. februara je z...
pročitaj jošMichelinov vodič suočava se sa pravim izazovom, kako privući pažnju Generacije Z. Iako decenijama unazad važi za renomirani gastronomski vodič, Mic...
pročitaj još