Italijanska kuhinja: Isprobajte ovih Top 5 recepata za pastu
Bez obzira da li žudite za ukusima italijanske kuhinje, pasta se danas ne može izbeći. Bilo da je u pitanju romantična večera, ukusan porodični ruč...
pročitaj jošPreuređenjem enterijera i čitavog koncepta usluge restorana Blunch, Banjica je dobila izuzetnu ugostiteljsku opciju za sve koji žive u blizini, ali i one koji se sa namerom upute da uživaju u hrani i atmosferi ovog restorana na obodu Banjičke šume.
Preko puta Sportskog centra Banjica, zgodno lociran i pristupačan, nalazi se ovaj prostrani, udobni lokal, sasvim izolovan od gradske gužve i vreve. Preuređen enterijer je savremen, prijatan i funkcionalan, stoga je odličan izbor za druženja sa porodicom, prijateljima i poslovnim partnerima, ali i romantične večernje susrete.
U raznovrsnom i izbalansiranom meniju u ponudi su jela internacionalne kuhinje – ponešto za sve ukuse i raspoloženja. Među glavnim jelima izdvajaju se Tagliata di manzo, Bavarska kobasica, klasična Saltimboka alla romana, Spaghetti alla ragu, ukusan biftek i losos na žaru. Ljubazno i edukovano osoblje pomoći će da uz ukusan obrok uparite i pažljivo birano vino ili drugo piće iz raznovrsne ponude.
Za prave ljubitelje čokolade tu je Čoko tart, ali ističe se i kremasti klasik – Tiramisu.
Poseban adut restorana je prostrana baštu bogata zelenilom, koja odiše mirom. Poseta vikendom možete se kombinovati sa šopingom u obližnjim sportskim radnjama i šetnjom Banjičkom šumom, što čini kompletan porodični izlet.
Blunch
Adresa: Crnotravska 4b, Beograd
Telefon: 066/54-111-94
Radno vreme: 08 – 00h
ima izdvojen deo za nepušače
Thyme Street projekat je za relativno kratak period pomerio beogradsku, a samim tim i srpsku gastronomsku scenu. Nakon street food objekta u Zemunu...
pročitaj jošIdeja o Basch House 1887 javila se pre mnogo godina, a postepeno se razvijala, menjala i dopunjavala do 2021. godine kada je počela sveobuhvatna re...
pročitaj jošPizzeria Cafeteria Italiana sa radom je počela 3. 12. 2016. godine, kao poduhvat istinskih zaljubljenika u espresso - Bodana Rasića i Milana Stojko...
pročitaj još