02.03.2023 Cafe Bar

11. mart! Takmičenje u pripremi koktela sa rakijom od dunje na Belgrade Bar Show

„Belgrade Bar Show – Spirit edition“ je festival posvećen barskim profesionalcima, hedonistima i ljubiteljima kvalitetnih destilata, koji objedinjuje stručnu prezentaciju i degustaciju proizvoda, predavanja i radionice, kao i provod uz poznate beogradske DJ-eve.

Belgrade Bar Show je posvećen domaćim i uvoznim brendovima jakih alkoholnih pića

Za razliku od prošle godine, kada su učesnici festivala bili najpoznatiji koktel barovi, ovogodišnje izdanje „Belgrade Bar Show“ je posvećeno domaćim i uvoznim brendovima jakih alkoholnih pića.
Festival će se održati 11. i 12.03. 2023. od 14 do 22h, u prostoru „Beogradske destilerije“ i „Barrel house“ restorana u ul. Žorža Klemansoa 19, na Dorćolu. Posetioci će imati priliku da degustiraju više desetina kvalitetnih destilata, kao i da prisustvuju takmičenju u pripremi koktela sa rakijom, prezentaciji nove generacije bitera i stručnoj radionici za bartendere.
Kako je izgledao prošlogodišnji „Belgrade Bar Show“, kao i detalje ovogodišnjeg programa možete pogledati na instagram stranici festivala NA LINKU OVDE, a više informacija o „Branko“ rakijama možete pronaći na sajtu www.belgrade-distillery.com

Program festivala „Belgrade Bar Show – Spirit edition“

11.03.2023.
od 14.30h – 18.00h „RAKIA CONNECTING PEOPLE“ – takmičenje u pripremi koktela sa „Branko“ rakijom od dunje, na kome učestvuje 12 takmičara iz Srbije i regiona.
18.00h – 22.00h DJ Hugo
12.03.2023.
15.00h – 16.00h „PARAGON – the new generation of botanical cordials“ – Masterclass by Mišel Posavac
17.00h – 18.00h „BAR I UM“ – radionica za bartendere u organizaciji bara „Lenja Buba“

Cena dnevne ulaznice je 1500 din i uključuje degustaciju svih izloženih proizvoda, kafu i vodu, kao i prisustvo takmičenju i radionicama.
Organizator festivala je Udruženje „Najjači Ukusi Srbije“, autor „Beogradskog Noćnog Marketa“, „Beogradskog festivala kafe“ i „Rakija Festa“

AUTOR: SVETISLAV STOJANOVIĆ

FOTO: BELGRADE BAR SHOW

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.

još iz kategorije