15.03.2023 Cafe Bar

Belgrade Bar Show 2023. povezao region (FOTO)

Prošlog vikenda u prostoru „Beogradske destilerije“ i „Barrel house“ restorana, uspešno je održan drugi po redu „Belgrade Bar Show“.

Željko Udovičić iz Kragujevca

Rakia connecting people

Posetioci su imali priliku da degustiraju više desetina kvalitetnih destilata, kao i da prisustvuju zanimljivim radionicama.
U okviru festivala, održano je i takmičenje u pripremi koktela sa „Branko rakijom“ od dunje, pod nazivom „Rakia connecting people“.

Zoran Budisavljević iz Novog Sada

Da rakija zaista povezuje ljude, pokazao je veliki odziv takmičara iz celog regiona, kao i brojni žiri – degustacioni, tehnički i medijski, koji je jednoglasno izabrao pobednike.

Lovro Vetrih iz Slovenije

Prvo mesto je osvojio Ruslan Hubijev iz Rusije, sa koktelom „Sokolovo oko“, drugo mesto je pripalo Lovro Vetrihu iz Slovenije za koktel „Romeo i Dunja“, dok su treće mesto podelili Nikola Živković iz Srbije i Vanja Golovski iz Makedonije sa koktelima „Quince castle“ i „Kašmir“.

Miodrag Aleksić je, pored kvalitetnih koktela, bio zaslužan za dobro raspoloženje medijskog žirija

Nikola Živković

Osim vredne novčane nagrade, pobednik takmičenja će u saradnji sa „Beogradskom destilerijom“, autorski koktel flaširati, nakon čega će se isti naći u ponudi izabranih barova i specijalizovanih maloprodaja.

Mihajlo Stevanović

„Belgrade Bar Show“ je po drugi put okupio profesionalce iz barskog poslovanja i sa kvalitetom ponude i nivoom organizacije, ucrtao put daljeg razvoja ove manifestacije.

Svetislav Stojanović i Đan Meglič iz Slovenije koji je rakiju od dunje upario sa pivom, kordijalom i penom od breskve

AUTOR: SVETISLAV STOJANOVIĆ

IZVOR: BELGRADE BAR SHOW

FOTO: BELGRADE BAR SHOW

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.

još iz kategorije