
Grčka kraljica ponovo radi! Legendarna kafana 10. jula se vraća na scenu
Jedna od najstarijih kafana na Balkanu, beogradska Grčka kraljica, svečano nastavlja sa radom u četvrtak, 10. jula. Nakon što je 2007. godine zatvo...
pročitaj jošSvako ko je bar jednom imao prilike da pročita naš magazin, zna da pratimo sve što se dešava u svetskoj i domaćoj gastronomiji.
Da predstavljamo inostrane restorane, zatim domaće restorane sa internacionalnim jelovnicima drugih zemalja, ne zapostavljajući restorane i chefove koji neguju domaću kuhinju. Magazin Cafe Bar & Restoran tokom 2024. godine organizuje
Redakcija našeg magazina za najbolje je pripremila posebno priznanje – garancija kvaliteta za 2025. godinu.
Ta simbioza ukusa i različitosti uvek iznedri novi kvalitet i to je dobro, no, nikako ne smemo zaboraviti ko smo i odakle smo. Ne smemo dozvoliti da u zaborav padnu tradicionalna jela u kojima su uživali naši stari, mnogo pre otvaranja prve kafane u Srbiji. Da bi potpomogli očuvanje srpske kuhinje Cafe Bar & Restoran organizuje izbor za najbolje restorane koji služe tradicionalna i autentična jela Srbije.
Pravila za učestvovanje u ovom izboru su jednostavna i jedini uslov je da 80% ponude vašeg restorana čine tradicionalna jela. Na e-mail adresu [email protected] uz naznaku “Za Tradicionalu”, pošaljite prijavu za izbor uz propratni materijal u vidu logotipa restorana, vaš izbor jela iz jelovnika po kojima vas gosti prepoznaju, kao i prateće fotografije.
Prijave za izbor možete slati do novembra meseca 2024, a zatim ćete vi, čitaoci našeg magazina, svi vaši gosti, kao i svi posetioci naše internet stranice www.cafebarrestoran.rs odrediti koji to restorani zaslužuju da ponesu titulu RESTORAN SRPSKE TRADICIONALNE KUHINJE uz GARANCIJU KVALITETA našeg magazina.
Glasanje će se odvijati u periodu od decembra do februara, a rezultate glasanja ćemo objaviti u magazinu u martu 2025. godine.
Tip vašeg restorana određuje se na osnovu usluge, lokacije, kuhinje, ali on zavisi i od cenovnika, enterijera i atmosfere. Kroz serijal postova koj...
pročitaj jošDok su nekada hoteli i restorani svoju vrednost merili širinom ponude i brojem gostiju, danas se intenzivno razvija sasvim nov i drugačiji trend ko...
pročitaj jošChef Nemanja Janković je napustio gradsku vrevu i vratio se na Taru gde sada vodi Kremna koncept, projekat u kojm centralno mesto zauzima restoran ...
pročitaj još