
Brusketa ima raznih, ali Bruschetta u Novom Sadu je posebno mesto
Bruschetta u Novom Sadu je mali objekat, u koji je uloženo puno mašte, ali i hrabrosti. Ipak, isplatilo se jer su Novosađani prepoznali koncept, id...
pročitaj jošCrust Pizza Bar neguje koncept obedovanja za pultom, za 14 osoba, kojim je okružena dve tone teška pećnica na drva u kojoj se peku zanatske pice po autentičnoj napolitanskoj recepturi.
View this post on Instagram
Započnite večeru sourdough fokačom sa pesto sosom, morskom solju, ekstradevičanskim maslinovim uljem ili uz krostine sa kremom od rikote, meda i tartufa.
PROČITAJ JOŠ! San Panino italijanski sendviči zovu da ih probate
Preporučujemo da preskočite klasične ukuse i pređete na neku od signature pica – Burrata, Cheesy garlic, Nduja, Dolce guanciale, Mortadella e pistacchi, Pata negra, Tartufo. Za bolje uživanje, obod pice umočite u truffle mayo, pesto, chili, spicy mayo ili aioli umak.
Nakon bogatih slanih ukusa, umijte nepce desertom poput tarta od limuna ili gelata od vanile sa espresom i piškotama (affogato).
PROČITAJ JOŠ! Kako upariti italijanska jela sa italijanskim vinima
Mada, ako ste veliki zaljubljenik u picu nemojte propustiti slatke pice – Pistacchio paradise ili Chocolatoso.
U srcu Beograda posetioce otvorenih vrata očekuje novo i autentično mesto sa najboljom napolitanskom pizzom.
U Crust Pizza Baru rade picajoli sa višedesenijskim iskustvom, koji uspešno koketiraju sa tradicionalnom picom u napuljskom stilu i novim bojama, ukusima i oblicima, podižući tako konzumiranje pice na maksimalni nivo zadovoljstva.
Crust Pizza Bar
Knez Danila 4, Beograd
Tel. +381 69 300 9187
Radno vreme: 12.00-24.00
IG @crustpizzabarbelgrade
Dobro poznati ukusi napolitanske kuhinje su, nakon matičnog lokala u Westu 65, odnedavno na još jednoj lokaciji. Campania Pizza Gourmet je restoran...
pročitaj jošRestoran GiG je ove godine postao novi član visokog društva srpskih restorana čije ulaze krasi crvena Michelinova pločica. - Restoran GiG vredi ...
pročitaj jošMichelinov vodič suočava se sa pravim izazovom, kako privući pažnju Generacije Z. Iako decenijama unazad važi za renomirani gastronomski vodič, Mic...
pročitaj još