Preporučujemo: Top 5 pizzerija u Beogradu koje ne smete zaobići
Uvek ste u potrazi za dobrom pizzom? Na pravom ste mestu. Cafe Bar & Restoran vodi vas u Top 5 pizzerija u Beogradu, od kojih su čak 2 našle me...
pročitaj jošCrust Pizza Bar neguje koncept obedovanja za pultom, za 14 osoba, kojim je okružena dve tone teška pećnica na drva u kojoj se peku zanatske pice po autentičnoj napolitanskoj recepturi.
View this post on Instagram
Započnite večeru sourdough fokačom sa pesto sosom, morskom solju, ekstradevičanskim maslinovim uljem ili uz krostine sa kremom od rikote, meda i tartufa.
PROČITAJ JOŠ! San Panino italijanski sendviči zovu da ih probate
Preporučujemo da preskočite klasične ukuse i pređete na neku od signature pica – Burrata, Cheesy garlic, Nduja, Dolce guanciale, Mortadella e pistacchi, Pata negra, Tartufo. Za bolje uživanje, obod pice umočite u truffle mayo, pesto, chili, spicy mayo ili aioli umak.
Nakon bogatih slanih ukusa, umijte nepce desertom poput tarta od limuna ili gelata od vanile sa espresom i piškotama (affogato).
PROČITAJ JOŠ! Kako upariti italijanska jela sa italijanskim vinima
Mada, ako ste veliki zaljubljenik u picu nemojte propustiti slatke pice – Pistacchio paradise ili Chocolatoso.
U srcu Beograda posetioce otvorenih vrata očekuje novo i autentično mesto sa najboljom napolitanskom pizzom.
U Crust Pizza Baru rade picajoli sa višedesenijskim iskustvom, koji uspešno koketiraju sa tradicionalnom picom u napuljskom stilu i novim bojama, ukusima i oblicima, podižući tako konzumiranje pice na maksimalni nivo zadovoljstva.
Crust Pizza Bar
Knez Danila 4, Beograd
Tel. +381 69 300 9187
Radno vreme: 12.00-24.00
IG @crustpizzabarbelgrade
Pred vama je decembarski broj magazina Cafe Bar & Restoran, a u njemu vam donosimo najsvežije vesti, intervjue i ostale teme iz HoReCa sektora,...
pročitaj jošU srcu Rima, nekoliko koraka od Panteona, restoran Da Fortunato nosi unutar svojih zidova dugu porodičnu tradiciju gostoprimstva, strasti i profesi...
pročitaj jošČitaoci B2B magazina i portala Cafe Bar & Restoran znaju da pratimo sve što se dešava u svetskoj i domaćoj gastronomiji. Da predstavljamo inost...
pročitaj još