Uzbechka – restoran uzbekistanske kuhinje radi na Dedinju
Restoran Uzbechka, prvi restoran uzbekistanske kuhinje u Beogradu, se otvorio na Dedinju. S obzirom da je ovaj restoran počeo kao pekara, prave vrh...
pročitaj jošCrust Pizza Bar neguje koncept obedovanja za pultom, za 14 osoba, kojim je okružena dve tone teška pećnica na drva u kojoj se peku zanatske pice po autentičnoj napolitanskoj recepturi.
View this post on Instagram
Započnite večeru sourdough fokačom sa pesto sosom, morskom solju, ekstradevičanskim maslinovim uljem ili uz krostine sa kremom od rikote, meda i tartufa.
PROČITAJ JOŠ! San Panino italijanski sendviči zovu da ih probate
Preporučujemo da preskočite klasične ukuse i pređete na neku od signature pica – Burrata, Cheesy garlic, Nduja, Dolce guanciale, Mortadella e pistacchi, Pata negra, Tartufo. Za bolje uživanje, obod pice umočite u truffle mayo, pesto, chili, spicy mayo ili aioli umak.
Nakon bogatih slanih ukusa, umijte nepce desertom poput tarta od limuna ili gelata od vanile sa espresom i piškotama (affogato).
PROČITAJ JOŠ! Kako upariti italijanska jela sa italijanskim vinima
Mada, ako ste veliki zaljubljenik u picu nemojte propustiti slatke pice – Pistacchio paradise ili Chocolatoso.
U srcu Beograda posetioce otvorenih vrata očekuje novo i autentično mesto sa najboljom napolitanskom pizzom.
U Crust Pizza Baru rade picajoli sa višedesenijskim iskustvom, koji uspešno koketiraju sa tradicionalnom picom u napuljskom stilu i novim bojama, ukusima i oblicima, podižući tako konzumiranje pice na maksimalni nivo zadovoljstva.
Crust Pizza Bar
Knez Danila 4, Beograd
Tel. +381 69 300 9187
Radno vreme: 12.00-24.00
IG @crustpizzabarbelgrade
Nema tog ugostiteljskog objekta koji nije bio suočen sa neprijatnošću koju donosi negativna Google recenzija. Ipak, sa njihovim eventualnim porasto...
pročitaj jošNe smemo dozvoliti da u zaborav padnu tradicionalna jela u kojima su uživali naši stari, mnogo pre otvaranja prve kafane u Srbiji. Da bi potpomogli...
pročitaj jošHercegovačka ulica u Beogradu na vodi postaje sve življa i življa kada je gastronomska ponuda u pitanju. U proleće ove godine otvoren je Focaccia A...
pročitaj još