
Salon 1905: Nezaboravno Zero Waste putovanje kroz Srbiju
Poseta fine dining restoranu Salon 1905 je raskošan doživljaj koji će vas osvojiti u svakom detalju. Smešten u zgradi Geozavoda pruža nesvakidašnji...
pročitaj jošU elegantnom svetu fine dininga, restoran GIG, nosilac ekskluziviteta, hedonizma i vrhunskog ugostiteljskog umeća, krajem juna organizovaće ekskluzivno gostovanje dvojice najpoznatijih chefova kuhinje restorana nagrađenih Michelinovim zvezdicama.
U srcu Novog Beograda, 28. i 29. juna, restoran GIG otvoriće svoja vrata za prave ljubitelje istančanih ukusa. Ovaj ekskluzivni događaj pružiće jedinstvenu priliku svim zainteresovanima da uživaju u kulinarskim kreacijama vrhunskih majstora kakvi su chefovi Jack Louge i Jon James Vazques iz čuvenog njujorškog restorana The Lambs Club. Ovi gastronomski velemajstori će prezentovati svetski poznate specijalitete sa sa pažljivo odabranim elementima naše tradicionalne kuhinje, stvarajući savršenu harmoniju ukusa.
Chef Jack Logue
The Lambs Club, jedan od najprestižnijih restorana u New Yorku, poznat je po svojoj izuzetnoj kuhinji i inovativnom pristupu. Njihovi talentovani chefovi doneće esenciju svoje bogate ponude direktno u restoran GIG, kreirajući gastronomski spektakl koji će zadovoljiti i najistančanija nepca.
Chef Jon James Vazquez
„Ovo je zaista poseban trenutak za restoran, jer će dolazak ovih gastronomskih eksperata pružiti priliku našim gostima da uživaju u kulinarskim delima koja su dobila najviša priznanja na svetskoj sceni. Uz stručni kadar restorana GIG i ova dva kulinarska lidera, večera će predstavljati pravi praznik za sva čula“, izjavio je Vuk Štefanović, generalni menadžer i head sommelier restorana GIG.
Ovaj događaj nije samo stvaranje novog „tanjira za pamćenje“, već i jedinstvena prilika da se doživi savršen spoj tradicije i inovacije na tanjiru. Zbog ograničenog broja mesta, svi zainteresovani mogu izvršiti rezervaciju kako bi svoje prisustvo osigurali na ovom jedinstvenom događaju.
Rezervacije se mogu izvršiti putem telefona na broj: +381 66 865 1312
Kada je prerano da se mlad čovek uozbilji? Ovo je pitanje koje je provejavalo sve vreme razgovora sa Stevanom Aleksićem. Sa svoje 24 godine je daka...
pročitaj jošU srcu Beograda, hotel Moskva i danas čuva ritual duži od veka – doručak sa pogledom na Terazije. Mirisi sveže kafe i peciva, zvuci klavira i šarm ...
pročitaj jošKafana pod lozom - lepo ime za jednu kafanu, što bi znalci rekli „Pogođeno ime!“ Ponekad dobro ime ume da pogodi više asocijacija od silnih rečenic...
pročitaj još