Restoran Gig chefovi sa Brodveja
02.06.2024 Restoran

Gastronomska elita sa Brodveja stiže u restoran GIG

U elegantnom svetu fine dininga, restoran GIG, nosilac ekskluziviteta, hedonizma i vrhunskog ugostiteljskog umeća, krajem juna organizovaće ekskluzivno gostovanje dvojice najpoznatijih chefova kuhinje restorana nagrađenih Michelinovim zvezdicama.

Poseta Michelinovih šefova restoran Gig

Chefovi Jack Louge i Jon James Vazques će kuvati u restoranu GIG

U srcu Novog Beograda, 28. i 29. juna, restoran GIG otvoriće svoja vrata za prave ljubitelje istančanih ukusa. Ovaj ekskluzivni događaj pružiće jedinstvenu priliku svim zainteresovanima da uživaju u kulinarskim kreacijama vrhunskih majstora kakvi su chefovi Jack Louge i Jon James Vazques iz čuvenog njujorškog restorana The Lambs Club. Ovi gastronomski velemajstori će prezentovati svetski poznate specijalitete sa sa pažljivo odabranim elementima naše tradicionalne kuhinje, stvarajući savršenu harmoniju ukusa.

Restoran GIG Chef Jack Logue

Chef Jack Logue

The Lambs Club, jedan od najprestižnijih restorana u New Yorku, poznat je po svojoj izuzetnoj kuhinji i inovativnom pristupu. Njihovi talentovani chefovi doneće esenciju svoje bogate ponude direktno u restoran GIG, kreirajući gastronomski spektakl koji će zadovoljiti i najistančanija nepca.

Restoran GIG Jon James Vazquez

Chef Jon James Vazquez

Simbioza Beograda i Njujorka, tradicije i inovacije

„Ovo je zaista poseban trenutak za restoran, jer će dolazak ovih gastronomskih eksperata pružiti priliku našim gostima da uživaju u kulinarskim delima koja su dobila najviša priznanja na svetskoj sceni. Uz stručni kadar restorana GIG i ova dva kulinarska lidera, večera će predstavljati pravi praznik za sva čula“, izjavio je Vuk Štefanović, generalni menadžer i head sommelier restorana GIG.
Ovaj događaj nije samo stvaranje novog „tanjira za pamćenje“, već i jedinstvena prilika da se doživi savršen spoj tradicije i inovacije na tanjiru. Zbog ograničenog broja mesta, svi zainteresovani mogu izvršiti rezervaciju kako bi svoje prisustvo osigurali na ovom jedinstvenom događaju.

Rezervacije se mogu izvršiti putem telefona na broj: +381 66 865 1312

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.

još iz kategorije