
Saša Pejić, BQ Group: Velika konkurencija, rast troškova i transformacija malih biznisa
U tradicionalnoj anketi magazina Cafe Bar & Restoran potražili smo odgovore od naših poslovnih partnera, vlasnika, rukovodilaca i menadžera naj...
pročitaj jošU elegantnom svetu fine dininga, restoran GIG, nosilac ekskluziviteta, hedonizma i vrhunskog ugostiteljskog umeća, krajem juna organizovaće ekskluzivno gostovanje dvojice najpoznatijih chefova kuhinje restorana nagrađenih Michelinovim zvezdicama.
U srcu Novog Beograda, 28. i 29. juna, restoran GIG otvoriće svoja vrata za prave ljubitelje istančanih ukusa. Ovaj ekskluzivni događaj pružiće jedinstvenu priliku svim zainteresovanima da uživaju u kulinarskim kreacijama vrhunskih majstora kakvi su chefovi Jack Louge i Jon James Vazques iz čuvenog njujorškog restorana The Lambs Club. Ovi gastronomski velemajstori će prezentovati svetski poznate specijalitete sa sa pažljivo odabranim elementima naše tradicionalne kuhinje, stvarajući savršenu harmoniju ukusa.
Chef Jack Logue
The Lambs Club, jedan od najprestižnijih restorana u New Yorku, poznat je po svojoj izuzetnoj kuhinji i inovativnom pristupu. Njihovi talentovani chefovi doneće esenciju svoje bogate ponude direktno u restoran GIG, kreirajući gastronomski spektakl koji će zadovoljiti i najistančanija nepca.
Chef Jon James Vazquez
„Ovo je zaista poseban trenutak za restoran, jer će dolazak ovih gastronomskih eksperata pružiti priliku našim gostima da uživaju u kulinarskim delima koja su dobila najviša priznanja na svetskoj sceni. Uz stručni kadar restorana GIG i ova dva kulinarska lidera, večera će predstavljati pravi praznik za sva čula“, izjavio je Vuk Štefanović, generalni menadžer i head sommelier restorana GIG.
Ovaj događaj nije samo stvaranje novog „tanjira za pamćenje“, već i jedinstvena prilika da se doživi savršen spoj tradicije i inovacije na tanjiru. Zbog ograničenog broja mesta, svi zainteresovani mogu izvršiti rezervaciju kako bi svoje prisustvo osigurali na ovom jedinstvenom događaju.
Rezervacije se mogu izvršiti putem telefona na broj: +381 66 865 1312
Niš je bogatiji za još jedan, dobro poznati, ugostiteljski objekat. Naime, nakon nekoliko godina pauze usled pandemije korona virusa, ponovo radi š...
pročitaj jošSplav Corso odnedavno ponovo radi. Restoran je pomeren nekoliko stotina metara nizvodno u odnosu na prethodnu lokaciju, a osim renoviranog enterije...
pročitaj jošZima je doba godine kada se uživa u toplini, jačoj hrani, snažnijem i punijem vinu - vreme istinskog hedonizma. Atelje vina Šapat, renomirana kuća ...
pročitaj još