Drive Cafe kafa samousluzni koncept
24.04.2024 Drink

Drive Cafe kafa donosi ukus zrna geografskog porekla i italijanske recepture prženja

Kafa je odavno verni saputnik svakog vozača, a pre nekoliko godina posetioci NIS Petrol i Gazprom benzinskih stanica dobili su još jedan razlog da naprave pauzu tokom vožnje – Drive Cafe kafu, kreiranu po ukusu potrošača.

Od 2017. godine, kada je u dva ispitivanja 1350 potrošača odabralo najbolju kafu na osnovu mirisa, arome, ukusa i opšteg utiska, Drive Cafe kafa pravi se od blenda iz italijanske pržionice kafe – Casa del Cafè Vergnano. Danas, ova kafa ima verne fanove širom zemlje, a prethodne godine obeležen je i važan jubilej, čak šest miliona prodatih šoljica!

Drive Cafe kafa nudi jedinstveni ukus, nastao kao autentičan spoj proverenog geografskog porekla svakog zrna i tradicionalne italijanske recepture prženja kafe, a blend koji su potrošači izabrali kao najbolji mešavina je arabike (80%) i robuste (20%)

Drive Cafe kafa barista

„Samoslužni Drive Cafe koncept započet je 2015. godine na dve pilot stanice gde su potrošači mogli sami da biraju između 15 vrsta različitih toplih napitaka u tri veličine (S, M i L). Devet godina kasnije imamo ukupno 385 kafemata na preko 300 benzinskih stanica gde se može popiti Drive Cafe kafa ujednačenog kvaliteta, a na ovaj način zauzeli smo poziciju najvećeg coffee shop-a u Srbiji. Pred nama su novi ambiciozni ciljevi koje želimo da ostvarimo, a kako bismo to uspeli nastavićemo da potrošačima nudimo najbolji kvalitet i da odgovaramo na njihove potrebe. Najponosniji smo što su ljubitelji Drive Cafe kafe ne samo vozači, već i ostali potrošači koji na naše benzinske stanice dolaze kako bi popili omiljenu kafu i napunili se energijom za duge šetnje i nastavak putovanja“, rekao je Branislav Ostojić, rukovodilac Službe za upravljanje restoranima i kafeima u kompaniji NIS.

Drive Cafe kafa

„Casa del Caffè Vergnano je kompanija sa dugom tradicijom. Postojimo od 1882. godine i posvećeni smo stvaranju najlepših trenutaka koje ćete doživeti uz šoljicu najkvalitetnije kafe. Saradnja sa kompanijom NIS nastala je kao produkt potrebe za vrhunskim proizvodom koji će pokrenuti dodatnu energiju kod posetilaca NIS Petrol i Gazprom benzinskih stanica. Zato smo za Drive Cafe brend kreirali poseban blend najkvalitetnijih, pažljivo odabranih zrna arabike, sa blagim dodatkom robusta kafe, kako bi se stvorile savršene arome koje će pružiti potpuni užitak prilikom ispijanja svake šoljice.Verujemo da će ova saradnja doneti još mnogo užitaka za sve korisnike i u godinama koje su pred nama i da će nastaviti da bude sjajan pokretač svih ljubitelja istinski kvalitetne kafe“, istakao je Pjer Paolo Barberis, Senior Export Manager u kompaniji Casa del Caffè Vergnano.

Omiljena kafa prati trendove i osluškuje potrebe potrošača, pa je od nedavno na odabranim benzinskim stanicama uvedena i mogućnost pripreme kafe sa biljnim mlekom, a uskoro će se asortiman proširiti i na osvežavajuću Drive Cafe hladnu kafu. Ono što izdvaja ovaj napitak od drugih je da nema dodatog šećera i da svako može napraviti hladnu kafu po svom ukusu i svojim navikama.

Za dodatno uživanje, najveći coffee shop u Srbiji nudi i hrskava peciva, osvežavajuće deserte, autentične francuske kroasane od čokolade, maline ili badema i mnoge druge poslastice koje su idealan spoj sa šoljicom omiljenog napitka.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.

još iz kategorije