
Al’ se nekad dobro jelo: Vojvodini u čast
U novu sezonu Cafe Bar magazina valja ući sa pričom o vojvođanskoj kuhinji, koja je oduvek perjanica i simbol dobre hrane, pića i štimunga kafansko...
pročitaj jošPoštovani prijatelji,
Ponosni smo na činjenicu da je pred vama 50. jubilarni broj časopisa! Ovom prilikom želimo od srca da se zahvalimo svima koji nas podržavaju, usmeravaju i nesebično nam daju savete. Hvala svima koji nas motivišu jer veruju u to što radimo. Možda deluje kao fraza, ali mi postojimo zbog vas – trudeći se svim silama da izdignemo HoReCa sektor na najviši mogući nivo, uprkos preprekama i trenutnim izazovima.
Broj je specifičan i po ekskluzivnim intervjuima. U restoranskom delu šef Miloš Jovanović otvorio nam je vrata čarobne kuhinje i uz prijatan razgovor spremio fantastična jela. Zavirili smo i u laboratoriju slatkiša šefa poslastičara Nataše Marković. Saznaćete kojih 10 kuvara nose titulu – najbolji na svetu! Kolumnista Hadži Jovan Mrđenović daje odgovor na pitanje zašto je restoran Franš simbol beogradske ugostiteljske scene. Gospodin Branislav Ličina, kroz priču o profesionalnoj karijeri, otkriva tajne kreiranja i razvoja brendova i savetuje kako vladati njima.
U skladu s jubilejom, ekskluzivno u barskom delu predstavljamo Top 50 inovacija u svetu spiritsa. Bartender Vlada Simić nastavlja priču o spoju kulinarskih i barskih tehnika i dokazuje kreativnost kroz pripremu pena, sfera i želea. Kompletan sadržaj magazina možete pogledati OVDE
Nadamo se da ćete uživati.
Budite nam zdravi i srećni u nadi da će nam sledeća godina izbrisati iz sećanja sve ružno i da ćemo se konačno vratiti normalnim tokovima.
U moru novih restorana nije čudo da nam se desi da nam neko od otvaranja promakne. A vredno je da se zabeleži. Restoran Cvetić je baš takav slučaj....
pročitaj jošSmešten na prestižnoj lokaciji Novog Beograda, restoran Le Chef predstavlja idealan spoj autentičnog ambijenta i pažljivo biranih detalja uz sofist...
pročitaj jošKafana je kroz istoriju bila više od prostora za obedovanje; bila je mesto susreta pesnika i trgovaca, mesto gde su se donosile važne odluke i gde ...
pročitaj još