
Kolika je cena vrhunskog zadovoljstva u restoranima sa Michelinovom zvezdicom?
Od svog pokretanja Michelinov vodič je ostao najprestižniji svetski sistem ocenjivanja restorana. Restorani širom sveta koji nose od 1 do 3 zvezdic...
pročitaj jošPoštovani prijatelji,
Ponosni smo na činjenicu da je pred vama 50. jubilarni broj časopisa! Ovom prilikom želimo od srca da se zahvalimo svima koji nas podržavaju, usmeravaju i nesebično nam daju savete. Hvala svima koji nas motivišu jer veruju u to što radimo. Možda deluje kao fraza, ali mi postojimo zbog vas – trudeći se svim silama da izdignemo HoReCa sektor na najviši mogući nivo, uprkos preprekama i trenutnim izazovima.
Broj je specifičan i po ekskluzivnim intervjuima. U restoranskom delu šef Miloš Jovanović otvorio nam je vrata čarobne kuhinje i uz prijatan razgovor spremio fantastična jela. Zavirili smo i u laboratoriju slatkiša šefa poslastičara Nataše Marković. Saznaćete kojih 10 kuvara nose titulu – najbolji na svetu! Kolumnista Hadži Jovan Mrđenović daje odgovor na pitanje zašto je restoran Franš simbol beogradske ugostiteljske scene. Gospodin Branislav Ličina, kroz priču o profesionalnoj karijeri, otkriva tajne kreiranja i razvoja brendova i savetuje kako vladati njima.
U skladu s jubilejom, ekskluzivno u barskom delu predstavljamo Top 50 inovacija u svetu spiritsa. Bartender Vlada Simić nastavlja priču o spoju kulinarskih i barskih tehnika i dokazuje kreativnost kroz pripremu pena, sfera i želea. Kompletan sadržaj magazina možete pogledati OVDE
Nadamo se da ćete uživati.
Budite nam zdravi i srećni u nadi da će nam sledeća godina izbrisati iz sećanja sve ružno i da ćemo se konačno vratiti normalnim tokovima.
21grams - Urban Balkan Bistro se našao među 50 najboljih restorana kojim je predstavljena gastronomska scena Dubaija... Dubai Restaurant Week 2024 ...
pročitaj jošZima je doba godine kada se uživa u toplini, jačoj hrani, snažnijem i punijem vinu - vreme istinskog hedonizma. Atelje vina Šapat, renomirana kuća ...
pročitaj jošEnso restoran, koji slavi deset godina postojanja, predstavio je novi zimski meni, kojm je chef Nedeljko Jerković ponovo dokazao da je velemajstor ...
pročitaj još