04.12.2020 Restoran

Izašao je jubilarni 50. broj magazina Cafe Bar & Restoran

Poštovani prijatelji,
Ponosni smo na činjenicu da je pred vama 50. jubilarni broj časopisa! Ovom prilikom želimo od srca da se zahvalimo svima koji nas podržavaju, usmeravaju i nesebično nam daju savete. Hvala svima koji nas motivišu jer veruju u to što radimo. Možda deluje kao fraza, ali mi postojimo zbog vas – trudeći se svim silama da izdignemo HoReCa sektor na najviši mogući nivo, uprkos preprekama i trenutnim izazovima.
Broj je specifičan i po ekskluzivnim intervjuima. U restoranskom delu šef Miloš Jovanović otvorio nam je vrata čarobne kuhinje i uz prijatan razgovor spremio fantastična jela. Zavirili smo i u laboratoriju slatkiša šefa poslastičara Nataše Marković. Saznaćete kojih 10 kuvara nose titulu – najbolji na svetu! Kolumnista Hadži Jovan Mrđenović daje odgovor na pitanje zašto je restoran Franš simbol beogradske ugostiteljske scene. Gospodin Branislav Ličina, kroz priču o profesionalnoj karijeri, otkriva tajne kreiranja i razvoja brendova i savetuje kako vladati njima.
U skladu s jubilejom, ekskluzivno u barskom delu predstavljamo Top 50 inovacija u svetu spiritsa. Bartender Vlada Simić nastavlja priču o spoju kulinarskih i barskih tehnika i dokazuje kreativnost kroz pripremu pena, sfera i želea. Kompletan sadržaj magazina možete pogledati OVDE

Nadamo se da ćete uživati.
Budite nam zdravi i srećni u nadi da će nam sledeća godina izbrisati iz sećanja sve ružno i da ćemo se konačno vratiti normalnim tokovima.

S poštovanjem,
redakcija magazina CafeBar & Restoran

 

AUTOR: MIODRAG ALEKSIĆ

FOTO: ŽARKO RADOVANČEV

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.

još iz kategorije