Cafe Bar & Restoran preporuka: Thyme Street Cuisine
Thyme Street projekat je za relativno kratak period pomerio beogradsku, a samim tim i srpsku gastronomsku scenu. Nakon street food objekta u Zemunu...
pročitaj jošPoštovani prijatelji,
Ponosni smo na činjenicu da je pred vama 50. jubilarni broj časopisa! Ovom prilikom želimo od srca da se zahvalimo svima koji nas podržavaju, usmeravaju i nesebično nam daju savete. Hvala svima koji nas motivišu jer veruju u to što radimo. Možda deluje kao fraza, ali mi postojimo zbog vas – trudeći se svim silama da izdignemo HoReCa sektor na najviši mogući nivo, uprkos preprekama i trenutnim izazovima.
Broj je specifičan i po ekskluzivnim intervjuima. U restoranskom delu šef Miloš Jovanović otvorio nam je vrata čarobne kuhinje i uz prijatan razgovor spremio fantastična jela. Zavirili smo i u laboratoriju slatkiša šefa poslastičara Nataše Marković. Saznaćete kojih 10 kuvara nose titulu – najbolji na svetu! Kolumnista Hadži Jovan Mrđenović daje odgovor na pitanje zašto je restoran Franš simbol beogradske ugostiteljske scene. Gospodin Branislav Ličina, kroz priču o profesionalnoj karijeri, otkriva tajne kreiranja i razvoja brendova i savetuje kako vladati njima.
U skladu s jubilejom, ekskluzivno u barskom delu predstavljamo Top 50 inovacija u svetu spiritsa. Bartender Vlada Simić nastavlja priču o spoju kulinarskih i barskih tehnika i dokazuje kreativnost kroz pripremu pena, sfera i želea. Kompletan sadržaj magazina možete pogledati OVDE
Nadamo se da ćete uživati.
Budite nam zdravi i srećni u nadi da će nam sledeća godina izbrisati iz sećanja sve ružno i da ćemo se konačno vratiti normalnim tokovima.
Prvi restoran koji se spominje u arhivskoj građi Novog Sada je gostiona Kod fazana, i to 1822. godine. Iako se veruje da je restoran počeo sa radom...
pročitaj jošMonza Concept Bar je moderan multi gastronomski kompleks koji u svom sastavu krije različite sadržaje kojima je zajednička misija zadovoljstvo svak...
pročitaj jošRestoran Mardin Hill u Beograd je doneo ukuse turske kuhinje i lokalne ukuse grada po kojem nosi ime. Pred gostima ovog restorana su tradicionalna ...
pročitaj još