Miamiam restoran promenio je lokaciju prešavši, iz mirnijeg dela Kursuline ulice i manjeg lokala, u znatno veći, svetao prostor, u istoj ulici, tik uz Kalenić pijacu.
Prijatna bašta pod lipom odlična je pozicija da se započne jutro uz kafu ili već dobro poznati doručak ili branč, koji je u ponudi tokom celog dana. Unutrašnjost restorana urađena je nenametljivo, ali detalji jasno ukazuju na kulinarski pravac i životni stil koji menadžment promoviše. Bazirali su se na kolekciji klasika modernog evropskog dizajna, pažljivo birajući komade nameštaja, unoseći prepoznatljivu toplinu ali i ostavljajući dosta prostora za razvoj enterijera u narednom periodu.
U novi objekat, koji se sastoji iz tri celine, preneli su svoj koncept u celosti. Začetnici fine casual koncepta kod nas svu pažnju usmeravaju na hranu, na originalnost recepata, svežinu sezonskih namirnica i prezentaciju tanjira. Atmosfera je ostala relaksirana, ušuškana uz prijatno osoblje.
Prošlogodišnja novina, dodavanje indijskih klasika postojećem meniju, ispostavila se kao odličan potez, jer je Beograd dobio mesto u kom gosti mogu probati autentičan indijski kari s basmati pirinčem, popiti indijsku limunadu ili masala čaj i dodatno se oljutiti kroz sezonski izbor čatnija.
Osnovni jelovnik i dalje je pod uticajem proputovanja, tako da se slobodno može reći da je kuhinja – kuhinja sveta s oslanjanjem na francusku tradiciju. Praseća rebarca s demiglasom i raguom od ječma i leblebija nikako ne treba propustiti, kao i karpačo od plavog patlidžana i karamelizovane smokve sa vanil-kremom. Večernji sati rezervisani su za točenog Brku, probrana vina i bogat izbor koktela. U najavi su i jesenji noviteti.