Nakon Cvetkove pijace, restoran The Pijaca od sada i na Tošinom bunaru
The Pijaca 2 je proizvod logičnog sleda događaja nakon što je prvi restoran istog imena, pored beogradske Cvetkove pijace, postao nezaobilazna adre...
pročitaj jošMediteran nije samo geografsko obeležje na karti sveta već i stil života. Mediteranska ishrana je zdrava i izbalansirana, ipak – nije najvažnije samo šta jedete već i kako jedete. A obroci predstavljaju svojevrstan ritual koji se ponavlja nekoliko puta u toku dana.
Inspirisani uzbudljivim aromama Mediterana, svežim namirnicama i ljubavlju prema gostoprimstvu, restoran je ime pritom dobio pažljivim odabirom – verujući u jaku simboliku koju sa sobom ono nosi. Ruzmarin je starinski simbol ljubavi i vernosti.
Restoran predstavlja gastronomsku oazu u poslovnom centru grada, skladnog je i prijatnog ambijenta, i ušuškan između ulica 27. marta i Starine Novaka – nudi beg od gradske vreve i pruža mediteranski užitak, bilo da gosti uživaju u morskim plodovima, mesu ili vegetarijanskim jelima.
„Trudimo se da naš kvalitet govori umesto nas“, parola je šefa kuhinje Nikole Vučkovića, koji je dobro poznato ime u svetu kulinarstva. Jelovnik Ruzmarina baziran je na svežim namirnicama, a domaći proizvodi su već pronašli put i do najzahtevnijih sladokusaca.
Ručno pravljeni kolačići za kafu i čaj, fokaccie po specijalnoj recepturi šefa kuhinje i neizostavni deserti – samo su neke od stvari koje se svakodnevno pripremaju. Ponudu specijaliteta prati selekcija od 45 vinskih etiketa, kako iz Srbije i regiona, tako i iz „Starog sveta“. Neizostavni kokteli su, takođe, u ponudi, a osoblje se potrudilo da ponudu začini i domaćim ledenim čajevima.
Adresa: Dalmatinska 28, Beograd
Telefon: 011/45-34-400, 069/111-6000
Radno vreme: od 9 h do ponoći
Web: restoranruzmarin.rs
Svako ko je bar jednom imao prilike da pročita magazin Cafe Bar & Restoran, zna da pratimo sve što se dešava u svetskoj i domaćoj gastronomiji....
pročitaj jošČitaoci B2B magazina i portala Cafe Bar & Restoran znaju da pratimo sve što se dešava u svetskoj i domaćoj gastronomiji. Da predstavljamo inost...
pročitaj jošŽivot čine lepi momenti, koje treba ceniti i čuvati u mislima. U izazovima koji su neminovni treba biti jak, a nakon dobijene borbe život ceniti jo...
pročitaj još