Chef Iskandar na čelu kuhinje restorana Mudra Art Cuisine
Priznati francuski chef Guillaum Iskandar je donedavno vodio kuhinju restorana Langouste, koji je pod njegovim vođstvom uvršten u Michelinov vodič,...
pročitaj jošKragujevački restoran The Ambassador House je sa radom je počeo krajem u prošle godine, ali se ubrzo izdvojio kao jedno od popularnih gradskih mesta.
Različitim odnosima klasičnog i modernog stila restoran je uspešno podeljen na dve prostorne celine, pa tako ambijent prizemlja odiše opuštajućom atmosferom za porodična i prijateljska okupljanja, dok galerija pruža veću intimnost.
U lounge baru je dozvoljeno konzumiranje cigareta, veliki asoritiman ponude Singl Malt viskija i rumova upotpunjuje doživljaj uživanja u cigareti.
Pored toga, u ponudi ovog restorana je više od 100 etiketa vina, kako iz Srbije tako i širom cele planete.
Jelovnik je fuzija italijanske i francuske kuhinje, na čijem kreiranju su radili Šef Filip Miljić i su-šef Bogdan Koprivica.
Jela poput Tataki tune sa edamameom, snegom od susamovog ulja i vasabi majonezom, biftek Cafe De Paris, konfitirani svinjski vrat sa pireom od šargarepe i paste od lešnika su jela koja su gosti izdvojili kao posebno dojmljiva.
Na fotografijama možete videti kako to izgleda servirana Tataki Tuna sa Wasabijem i snegom od susamovog ulja, koja je idealna za vreme posta kada vam dosadi jednolična hrana.
Složićemo se da i Confit“ svinjski vrat sa pastom od lešnika izgleda fenomenalno što nam ukazuje na posvećenost i talenat kuvara.
Adresa: Kralja Milana IV, 68, Kragujevac
Telefon: +381 66 610 5444
Radno vreme: svaki dan od 08.00 do 00.00
Instagram: @theambassador_house
Novitete ovog izuzetnog restorana možete pratiti na njihovoj Instagram stranici, kao i pogledati na koji način oni serviraju i dekorišu svoja jela.
Verujemo da ćete baš ovo mesto odabrati kada se nađete u Kragujevcu.
View this post on Instagram
Bakšiš na karticu koji je uveden u Hrvatskoj ne da nije zaživeo, već su zabeleženi poražavajući rezultati. Bakšiš na karticu prijavilo manje od je...
pročitaj jošRestoran sa ukusima ruske domaće kuhinje pod imenom Kod Magdalene već neko vreme uspešno radi na Zemunskom keju. Tradicionalni ruski specijaliteti...
pročitaj jošDanijela Tešić je 2022. godine dotakla zvezdano nebo kada je dobila prvu Michelinovu zvezdicu za sommeliera u istoriji Dubaija. Ova talentovana mla...
pročitaj još