CafeBar&Restoran #67
BROJ 67
U NOVOM BROJU ZA MART/APRIL VAM DONOSIMO
MONZA CONCEPT BAR
Multi gastronomski kompleks u Kikindi
BRANKO VUČKOVIĆ
„Sektor alkoholnih pića i kafe u Coca-Cola HBC Srbija i Crna Gora ostvario je dvocifreni rast prihoda“
NOVI RESTORANI
Adesso
Zvezdarica
GT River
Casa&Casa Lounge Bar Restoran
All’Antico Italia
Livello Ristorante
Restoran kod Magdalene
Settimana
Faro
Taurus
Bunny Restaurant & Bar
Merak
METRO HORECA CENTAR
Saradnja sa Junior Chefs Clubom Srbije medalja vredna
CB&R VODIČ
Biramo najbolje restorane tradicionalne kuhinje Srbije
BASCHHOUSE 1887
Subotički objekat koji funkcioniše na tri nivoa
TORK WORKFLOW
Nova higijenska savetodavna služba za ugostitelje
ANKETA
Zakonsko regulisanje bakšiša
HVALA.TIPS
Nova usluga u ugostiteljskom sektoru
CHEF DUŠAN TODIĆ
Nova adresa je restoran Lilo u San Dijegu
DIZAJN ENTERIJERA
Kako će izgledai Jamie’s Italian u Beogradu
PIZZERIA CAFETERIA ITALIANA
Mesto susreta mirisa kafe i ukusa Napoletane
CHEF NENAD ATANASKOVIĆ
Večera koja je spojila Aziju i Srbiju
CHEF ALAIN DUCASSE
Sen Žak remek delo
KOD FAZANA 1822
Astal pun đakonija
CHEF VICKY LAU
Zamrznite tofu
KLASIK
Šta je ostalo od izvorne Cezar salate?
CHEF ANNE-SOPHIE PIC
Poširana kruška
CHEF ALEKSANDAR BRANKOVIĆ
“Kako smo osvojili dve bronze na Olimpijadi u Štutgartu”
TEMA BROJA
Položaj žena u ugostiteljskoj industriji
CHEF DABIZ MUNOZ
“Koncepti postaju besmisleni”
JELISAVETA STANOJEVIĆ
“Sommelier mora ostati umeren i staviti gosta na prvo mesto”
HADŽI JOVAN MRĐENOVIĆ
Bojčinska koleba gospodara šume
DANILO DAČA BOŽOVIĆ
MVP barske scene Majamija
JUST OPEN
Pizzeria Inferno
Đuka Pub
Racklete
Kod Katice
Sloj Bistro & Bakery
June
Pizza Project
Lole Wine Shop & Bbar
Cocktail & Sushi Bar Umami
Sonder Coffee
B4 Bar
Brasov Coffee & Snack Bar
NEW YORK SOUR
Lebdeći sloj crvenog vina
LOPAR CIGARE
Uživanje do poslednjeg dima
BLUE JACK DANIEL’S
Revolucija u plavoj boji
SHOT
Dinamičnija verzija koktela