CafeBar&Restoran #75

BROJ 75
PROČITAJTE NOVI BROJ BESPLATNO:
U NOVOM BROJU ZA JUL/AVGUST DONOSIMO VAM
JUST OPEN
Novi restorani otvaraju svoja vrata
QUART S POGLEDOM * NACIONAL * BELMOND * ZUKAYA * L’ENTRECOTE * SAKURA * GASTRO GISTRO * ASIAN RESTAURANT * KLINIKA GASTRO PUB * HI HOTPOT * KOD NIKA
CHEF PAVLE GORDIĆ
Srebrna medalja na takmičenju u Kini
CHEF’S TABLE
Kakav odnos imamo prema “jeftinim” delovima mesa
DA LUCA
Mesto gde se ukusi sreću
PIZZERIA PIETRA
Zvanično najbolja u Srbiji
CHEF STEFANO MICOCCI
“Sve počinje sa strašću prema sastojcima”
28 DECANTER 2025
7 zlatnih medalja za Srbiju
CHEF MARCO PIERRE WHITE
“Michelinove zvezdice gube na značaju”
MAMA SHELTER
Snažan benchmark u razvoju brunch koncepta
RESTORAN LJUBICA
Kad dame biraju
RESTORAN AMBAR
Osvajanje Amerike se nastavlja
PIVNICA AXIOM
Soul dining & beer
CHEF NEDELJKO JERKOVIĆ
“Fine dining je umetnost u kojem je svako jelo nezaboravna priča”
KRISTALI IZ MORA
Vodič kroz svet morskih soli
GYOZA
Savršena podloga za višeslojne ukuse
KIRIN PIVO
Istorija duža od jednog veka
RESTORAN FISH HOUSE DEEP BLUE
Iz svakog zalogaja progovara more
VINARIJA ČOKA
Vina koja pričaju, vizija koja traje
PUTER FINE BISTRO
Tajna je u “komadiću putera”
CHICAGO STYLE PIZZA
Gde je možete pojesti u Srbiji
RUSKI STANDARD
Najbolja premium ruska vodka na svetu
CAVA
Upoznajte se sa “španskim šampanjcem”
CHEF NIKOLA TANIĆ
Jedan radni dan pripremanja banketa
RESTORAN MIYA
Egzotična fuzija dizajna
HADŽI JOVAN MRĐENOVIĆ
Oj Moravko, moje selo ravno
BARTENDING
Miksologija kao stil života
PARAGON
Nova linija biljnih kordijala
JUST OPEN
BONJOUR MOTHERF*CKRS * DOPPIO * SIMBOL COFFE * BELL DOCK * BUNA HOUSE * MASCARPONE * KARAMELA * EFI * ČIN ČIN * MATES
STREET FOOD
ZELEN FOODBAR * ĆUFTERS * STICKY FINGERS * MARGARITA
LILLET
Kupaža vina & likera
TOP 5
Sendviči sa Karina
LUCKY PLATE
Prvi 2D kafić u Srbiji