CafeBar&Restoran #52
BROJ 52
U BROJU ZA MAJ / JUN 2021 DONOSIMO
RESTORAN RUBIN
40 godina negovanja tradicije i domaće kuhinje
JUST OPEN
Novi restorani i barovi otvaraju svoja vrata
FILIP & VLASTIMIR IZ HOME
Srpska gastronomija mora biti intrigantna
COVID FREE RESTORANI
(Ne)uspeh francuskih eksperimenata
ŠEF POSLASTIČAR NATAŠA MARKOVIĆ
Desertna karta po želji gosta
OSTERIA FRANCESCANA
Šef Masimo Botura je spojio dve ljubavi: kuvanje i slikarstvo
ŠEF ĐORĐE MARKOVIĆ
Kuhinja sa nula otpada je moguća
DR BRUNO GUSO
Čovek koji je izmislio su-vid
ŠEF MILOŠ GRAHOVAC
Biftek u sudaru ukusa
ITALIJANSKI NOVITET
Maccheroni alla Casanova
ŠEF ANDREAS KAMINADA
Guščija džigerica sa kozjim sirom
MIRISNA I HRANLJIVA
Vijetnamska Pho supa
ŠEF ALEKSANDAR BUĆAN
Smuđ s mrežicom od sipinog mastila
ŠAFRAN
Čarobni prah za posebne ukuse
ŠEF MILOŠ RANITOVIĆ
Ćuretina Fume
MED + UMAMI
BBQ rebra i vitaminska bomba
MYTHBUSTERS
Jeftino, a s Mišlenovom zvezdicom
ŠEF MILOŠ TADIĆ
Srbin na dvoru saudijskog kralja
ŠEF RENE REDŽEPI
Kako sam pobedio strahove izazvane zatvaranjem restorana
CB&R DIZAJN
Crni petao: I pivnica i restoran
CB&R VODIČ
Kom tipu pripada vaš restoran
NEMANJA PEJČIĆ
Somelijer je bitno oružje za oporavak restorana nakon pandemije
HADŽI JOVAN MRĐENOVIĆ
Čovek bez kafane čovek je bez identiteta
BAR S NASLOVNE
Intergalactic Diner
JUST OPEN
Novi barovi otvaraju svoja vrata
APEROL SPRITZ
Neraskidiva veza aperola i mehurića
SPECIJALNE KAFE
U potrazi za zlatnom šoljicom
FRANCUSKA PRESA
Sila potiska za silinu ukusa
COINTREAU vs TRIPLE SEC
Vodič kroz likere od slatke i gorke pomorandže
VUKAN ILIĆ
Kokteli s autoritetom
BLUES BEERS & WINGS
Nesvakidašnji ukusi na Voždovcu
POL MAKGI
Lost lake – carstvo tiki gurua