CafeBar&Restoran #53
BROJ 53
U BROJU ZA JUL / SEPTEMBAR 2021 DONOSIMO
RESTORAN KOLO
Tradicija i kvalitet na jednom mestu
JUST OPEN
Novi restorani i barovi otvaraju svoja vrata
ŠEF NIKOLA STOJAKOVIĆ
Budućnost fine dininga u Srbiji
CB&R ANKETA
Šta gosti očekuju od restorana u post kovid periodu
RELJA KRUNIĆ
Kako rešiti problem manjka radne snage
ŠEF ŽIVKO RADOJČIĆ
Srpska Loza raste u srcu Njujorka
ODRŽIVO POSLOVANJE
Delikatni specijalitet od ostataka hrane
BURGER REVOLUCIJA
Elita francuske gastronomske scene se okreće manje platežnim gostima
ŠEF NEMANJA TOPISIROVIĆ
Njoke al forno
ŠEF NEMANJA PAVLICA
Tatar od brancina u dresingu od malina
ZELENI DIJAMANT
Avokado za predjelo, ručak i desert
ŠEF ALEKSANDAR ŠOVLJANSKI
Pate od guščje džigerice sa karpačom od jagoda
ŠEF NIKOLA VUČKOVIĆ
Jagnjetina sa urmama
PASTRY ŠEF BOJANA BUKVIĆ
Žena koja je zasladila Beograd
EKSTRA I DEVIČANSKO
Italijanski šefovi daju novi smisao maslinovom ulju
MARIJA RADOVIĆ
Dušu vina oslikava teroar
ČUDO FERMENTACIJE
Pivo se vraća na velika vrata
PASTRY CHEF ĐORĐIJA PROIA
Idealni kolač za svaku notu kafe
DEEP HOUSE GROUP
Enterijer novosadskog restorana Piccante
HADŽI JOVAN MRĐENOVIĆ
Tri boje leta, dve priče, jedan Borče i jedna Neda
U TRENDU
Pizzeria & Cocktail bar Pietra
UŽIVO ILI ONLINE
Kakva je budućnost takmičenja barmena i barista?
BARSKA OPREMA
Barske alatke po preporuci profesionalaca
TESTIRALI SMO
Biljna mleka još uvek ne mogu zameniti kravlje
NOVI ŽANR
Aperitiki kokteli
MODERNI KLASIK
Siesta – Vuk u jagnjećoj koži
LAZAR RUŽIČIĆ
Italijanski stil konzumacije amara i bitera
RAKIJA ZA KOKTELE
Najbolje radi u dobrom društvu