BROJ 49
U BROJU ZA OKTOBAR/NOVEMBAR DONOSIMO
RESTORAN SA NASLOVNE
Moon.Ze Kon.Za
JUST OPEN
Novi restorani i barovi otvaraju svoja vrata
CONFIT TEHNIKA
Kuvanje u masnoći je ponovo IN
DISFRUTAR
Kako radi restoran koji je deveti na listi najboljih na svetu
MIŠLENOVE ZVEZDICE
Zašto Srbija nema nijedan restoran u društvu svetske elite
RIŽOTO KAKAV NISTE PROBALI
Italijanski šefovi predstavljaju svoje inovacije
ŠEF HRISTOFOR PESKIJAS
Priprema grčku verziju italijanskog klasika
ŠEFICA VERUŠKA ANKONITANO
Pinsa, pica pre pice
KUVANJE S PIVOM
Avantura u kojoj sve zavisi od vaše maštovitosti
ŠEF MASIMO BJANKI
Bez guanciale nema prave karbonare
ŠEF SAŠA KOVAČ
Boemska šešir vešalica
BUNDEVA
Kraljica jeseni je jedna od najisplativijih namirnica
ŠEF ROBERTO KARČANGU
Plemenita srnetina u brzoj marinadi
ŠEF ŽIVKO RADOJČIĆ
Balkansko-mediteranski miks u srcu Menhetna
ŠEF NIKOLAE TOMESKU
Rumunske krofne, pune sira i slasti
KLUB KNJIŽEVNIKA
Šef Branko Kisić: „Egzekucija kreativnosti je najvažnija“
BRUNCH LOUNGE
Novosadska harmonija industrije i pliša
ŠEF ĐUZEPE JANOTI
Domaće kuvanje, na jedan drugi način
HADŽI JOVAN MRĐENOVIĆ
Sanjarenje u pirotskoj “Ladnoj vodi”
BAR SA NASLOVNE
Cohiba Atmosphere Lounge
JUST OPEN
Novi barovi otvaraju svoja vrata
SVET U ŠOLJICI KAFE
Julius Meinl & „The Originals“
RUM
Legat kapetana Henrija Morgana
MEZCAL SUN-RISA
Spasavanje Tequile Sunrise
ANGOSTURA BITTERS
Lekovito bilje u apotekarskim bočicama
IRSKA KAFA
Tretirajte je kao klasičan koktel
LUKA JAKŠIĆ
Ključne razlike u pripremi espressa i filter kafe
MARKO STANAR
Kreiranje koktela za svetske selebritije u londonskom Anabelsu
ANDREA GRUJIĆ
Njujorška tiki rapsodija