BROJ 47
U BROJU ZA MART / APRIL 2020 DONOSIMO
RESTORAN SA NASLOVNE
Pariski kabare u srcu Beograda
JUST OPEN
Novi restorani otvaraju svoja vrata
ZA KRALJEVSKU TRPEZU
Meso dobijeno suvim zrenjem
FINA UMETNOST SAMOPROMOCIJE
Brendirajte šefa kuhinje i od njega napravite zvezdu svog restorana
BUDUĆNOST JE VEĆ POČELA
Data Kitchen, berlinski zid hrane
DILEMA ZA NAREDNU DECENIJU
Hoćemo li svi postati vegetarijanci
PREZENTACIJA JELA
Uživamo svim čulima, ali prvo očima
KVADRATURA KRUGA
Izaberite idealan oblik tanjira
ŠEF LUDOVIK LEFEVR
Otkriva tajne savršene pohovane piletine za kojom je poludeo Los Anđeles
ŠEFICA DRAGANA RADOVANOVIĆ
Čačanski uštipci – jednostavno, ukusno, a domaće
ŠEFICA MILICA ALEKSIĆ
Salata od langusta sa grejpom, pravo iz mora
SUNČANA STRANA JAJETA
Četiri ideje za doručak, branč, ručak i večeru
BEZGLUTENSKA POSLASTICA
Zlatni spoj čokolade, indijskih oraha i karamele
ŠEF ZORAN BIŠEVAC
Priča o svojim počecima, radu u brojnim ekskluzivnim restoranima i borbi za definisanje novog pravca u srpskom kulinarstvu
BOJANA ĐOKIĆ
Neoindustrial ambijent beogradskog restorana Ritual
VLADIMIR VUKAŠINOVIĆ
Vinska karta je ogledalo svakog restorana
SPREČITE GUBITAK
Uloga toaleta u brendiranju restorana
JOVAN MRĐENOVIĆ
Gospodinu Slobodanu Dakiću Daki, s ljubavlju
KULTURA BAR
Akademija koktel kulture i umetnosti
JUST OPEN
Novi barovi otvaraju svoja vrata
DANTE’S, BEST BAR IN WORLD
U potrazi za savršenim negronijem
GIRO D’ITALIA
13 barmena osmislilo je 13 koktela
BOJAN STILIN
Umetnost u šoljici kafe je praznik za oči
SIDE SNACK
Uparivanje hrane i… margarite
JACK DANIEL’S RYE
Čist ražani viski iz Tenesija
MILOŠ STEFANOVIĆ
Savršeno obrađen led za wow efekat
NIKOLA NIKOLETIĆ
Njujorški bar iz komšiluka koji se odupire surovoj konkurenciji
PANINI DI MARE
Stavimo morske plodove u sendvič