CafeBar&Restoran #50
BROJ 50
U BROJU ZA DECEMBAR 2020 / FEBRUAR 2021 DONOSIMO
SVETOSLAV ATANASOV
Coca-Cola HBC: Podrška HoReCa sektoru kada je najteže
RESTORAN SA NASLOVNE
Buena Vida – originalni meksički street food
JUST OPEN
Novi restorani otvaraju svoja vrata
THE WORLD BEST CHEF
Cafe Bar & Restoran vam donosi listu najboljih šefova na svetu u 2020-oj godini
JELOVNICI, VINSKE KARTE, HLADNI BIFE…
Pojedini običaji i oblici služenja hrane će postati prošlost
100 MANEIRAS BISTRO
Meni lisabonskog prestižnog restorana je priča koja započinje sa “Welcome to Bosnia”
ŠEF AURELIJEN DUFOR
Šarkutri, meze na francuski način
BRANISLAV LIČINA
Magija stvaranja uspešnog brenda
ŠEF MILOŠ LAZIĆ
Tuna tartar kakav služe u restoranu Velvet
ŠEF DRAGAN LUKIĆ
Tofu “wrap” od jaja s jagodama
ŠEF ALEHANDRO SARAVIJA
Teleća vekna s bukovačom i pinjolima
ŠEF MARIO FILIPOVIĆ
Ramstek u kori od parmezana
ENTONI SIMONS
TABASCO® – ukus koji traje 152 godine
ŠEF MILOŠ JOVANOVIĆ
“Dobar šef mora svom timu ponekad da bude i otac”
POSLASTIČAR ŠEF NATAŠA MARKOVIĆ
“Desert je poslednji ukus koji gostu ostaje na nepcima”
NOMA
Od restorana broj 1 do vinskog bara s burgerima za poneti
ŠAMPANJAC
Mitovi i istine o zvezdanom nektaru
HADŽI JOVAN MRĐENOVIĆ
U Franšu kao kod kuma na slavi, a služi vas njegovih sedam sinova
BAR SA NASLOVNE
Coffee & Food bar Magacin
JUST OPEN
Novi barovi otvaraju svoja vrata
TOP 50 INOVACIJA
Najinventivnija alkoholna pića koja su proizvedena u 2020. godini
ANGOSTURA BITTERS
Lekovito bilje u apotekarskim bočicama
LUKA JAKŠIĆ
Kako obrada ploda utiče na ukus kafe
VLADIMIR SIMIĆ
Welcome to Mixology – part 2
JOHNIE WALKER
Prepoznatljiv ukus u kombinaciji sa limunom, zovom, đumbirom…