CafeBar&Restoran #51
BROJ 51
U BROJU ZA MART / APRIL 2021 DONOSIMO
MAGELLAN
Uživajte u talasima novih ukusa
JUST OPEN
Novi restorani otvaraju svoja vrata
ZAŠTO MIŠLEN NIJE DOŠAO U SRBIJU
Šef Miloš Jovanović i predstavnici šest elitnih restorana daju svoj sud
ĐENARO NASTI
Svetski pica majstor otvara avangardnu piceriju u Parizu
ŠEF U KUĆI
Komplet za jelo sa potpisom vašeg šefa
ŠEFICA ANA ROŠ
Dobrodošli u Hižu Franko
ADOBO
Jedna reč sa tri značenja
DRAGAN MILOŠEVIĆ
Za uspešan razvoj brenda “izađi iz kutije”
ŠEF JANIK ALENO
Rižoto u slavu karbonare
ŠEF STEFAN EKENGREN
Hasselback krompir
ŠEF MILOŠ RISTIĆ
Vinom okupana jagnjetina
ŠEFICA EN BAREL
Škampe i lignje au gratin
ŠEF ALEKSANDAR ILIĆ
Smuđ sa celerom i tartufima
OSSO BUCCO
Novi život italijanskog klasika
UPARIVANJE
Sir i vino u zanosnom plesu
NATAŠA MARKOVIĆ & ZDRAVKO ŠTRBAC
Kuhinja kao slatka kreativna radionica
ŠEFICA BOBI LOJD
Banana puding kao deo pop kulture
FRENCH CHEF BIBLIJA
Najpoznatiji kuvarski udžbenik
ŠEF ZORAN JANKOVIĆ
Jedna noć u Bangkoku, a u Beogradu
SEČIVA DOSTOJNA SAMURAJA
Tajlandska kuhinja je sve popularnija u Srbiji
SOMELIJER IVAN ĐONLIĆ
Friška vina sa Fruške Gore
HADŽI JOVAN MRĐENOVIĆ
Zlakusa – zlatni spoj tradicije i umetnosti
BAR S NASLOVNE
Caffe Pizzeria Boss
KOKOSOVA VODA
Za dodir tropskih krajeva
MODA U DIZAJNU
Crtane dvodimenzionalne kafeterije
ŠOLJICA ESPRESA
Intervju sa Andreom Ilijem i Đuzepeom Lavacom
AEROPRESS METODA
Luka Jakšić u 12 koraka otkriva tajnu pripremanja aeropressom
PROTRESITE
Pretvorite klasike u highballs koktele
BARTENDER MATEJA BLAGOJEVIĆ
Magična koktel čarolija
THE CLUMSIES
Atinska laboratorija na trećem mestu svetskih barova
BARSKA HRANA
Skotch nije samo viski
BARTENDER NIKOLA NIKOLETIĆ
Što ne može jedan rum, mogu tri