CafeBar&Restoran #55
BROJ 55
U BROJU ZA DECEMBAR 2021 / FEBRUAR 2022 DONOSIMO
L’EQUIPE MONTAGNE ZLATIBOR
Haute cuisine na zlatiborski način!
JUST OPEN
Novi restorani otvaraju svoja vrata
KAFANA U NJUJORKU
Michelin je uvrstio u svoj vodič
UTICAJ ŠTETNIH GASOVA
Kraj za avokado?
ŠEF MARKO PJER VAJT
Kremacija u pica peći
MIHAILO KOVAČEVIĆ
U potrazi za savršenim zrnom kafe
CB&R ANKETA
Kuda za doček Nove godine
ŠPANSKA OLAVIDIA
Najbolji sir na svetu
RESTORAN ERA 1968
Transformacija porodičnog restorana
MILAN ZARIĆ
“Vratili smo rakiju na mesto koje joj pripada”
ŠEF VANJA PUŠKAR
“Hrana je uživanje, a ne ubeđivanje”
PREMIJERA
Gastronomski dokumentarci
ŠEF ĐORĐE KLIPIĆ
Novi šef restorana “Tchaikovsky”
“RUSKI” SOS
Čašica votke za aromu
ŠEF KANAVAĆUOLO
Vrganji sa zelenim sosom
285 AROMA
Tart sa sirom sa plesnima
TEX-MEX
Chipotle škampi
ŠEF FILIP ĆIRIĆ
Srpski original fine dining by Homa
2022! NOVI IZAZOV
Menadžeri imaju reč
HADŽI JOVAN MRĐENOVIĆ
Razni bezobrazluci Večitog Mladoženje
TOSCANELLO
Hedonizam plavičastog dima
JUST OPEN
Novi barovi otvaraju svoja vrata
VITOLA DE GALLERIA
Vodič za oblik i veličine cigara
DŽIN TONIK
6 varijacija klasičnog koktela
OPREZ!
Opasni sastojci u koktelima
ALESANDRO GALTIERI
Barista koji pomera granice italijanskog espresa
GLOBALNI TRENDOVI
Najukusnije kafe na svetu
ŠEF MARKO JEVTIĆ
Panakota sa kavijarom od kafe
MERING
Francuski, švajcarski i italijanski