CafeBar&Restoran #56
BROJ 56
U BROJU ZA MART/APRIL 2022 DONOSIMO
BELA REKA
Nacionalni restoran prepoznat od Michelinovog vodiča
VIVA VOCE
Oda italijanskom stilu života
JUST OPEN
Novi restorani otvaraju svoja vrata
NEUSPELA INICIJATIVA
Pobeda italijanskog vinskog lobija
MIŠA RELIĆ
Na redu je Michelinova zvezdica
IVAN PEJOVIĆ
Novi CORP centar za bržu i kvalitetniju saradnju sa HoReCa sektorom
MAURO KOLAGREKO
Prvi šef na Mesecu
TEMA BROJA
Zašto šefovi vrhunskih restorana postaju nasilni?
NOVI MENI
Sezona okeana u Nomi
MICHELINOVI INSPEKTORI
Agenti CIA-a koji jedu vrhunski
YUGO GRILL
Gastro ambasada u Kini
ŠEF KARIME LOPEZ
Umami bomba od ostatka povrća
ŠEF GORDON REMZI
Topla salata od Le Puy sočiva
ŠEF NEMANJA PAVLICA
Juneći repovi u sosu od kostiju
ŠEF DAVID ŠIMUNIĆ
Geometrijska estetika tanjira
ŠEF PIA LEON
Kraljica peruanskih prašuma
SRĐAN DEJANOVIĆ
Kvalitet kafe mora da bude konstantan
PISMO IZ RUSIJE
Kako je emgargo iznedio novu rusku kuhinju
ŠEF ALEKSANDAR BUĆAN
Primena obrnute sferifikacije
VINO
Vodič kroz veličine i oblike flaša
UPARIVANJE
Pica & Vino
PRIČE IZ KAFANE
Priča o Priči
BAJKA
Iz kolubarskog kraja
JUST OPEN
Novi barovi otvaraju svoja vrata
BELGRADE RAKIJA CHALLENGE
Srpski kralj na prestolu
VODIČ ZA CIGARE
Osnovna podela po boji lista omotača
HIT LETA 2022
Espresso martini
COCKTAIL PARTY
Kako to rade Italijani
MASALA ČAJ
Indija u čaši
KATARINA MINIĆ
Sve veća popularnost premium brendova
IRSKO PIVO
U slavu Sv. Patrika
ŠEF ĐORĐE KLIPIĆ
Vizija slatkog Beograda
CREMA GEL
Postani Crema gel gelato majstor
COULIS
Slatki voćni sos
ŠEF DUŠAN JELIČIĆ
Takmičenje u Atini je viza za Pariz
2022 TENDENCIJE
Budućnost je slatka
RAW TORTE
Slatko, a posno