CafeBar&Restoran #57
BROJ 57
U BROJU ZA MAJ/JUN 2022 DONOSIMO
RESTORAN BOTTEGA
Spoj umetnosti i kulinarstva
JUST OPEN
Novi restorani otvaraju svoja vrata
GVF INTERNATIONAL
Najbolje iz Francuske
ŠEF ĐINO DA KAMPO
Žestok napad na Michelinov vodič
ŠEF DENIS LOVATEL
Nadevi za pice sa mirisima livade
ŠEF BOJAN LACMANOVIĆ
“Nikada nisam želeo da budem kuvar za platu”
ŠEF DABIZ MUNJOZ
Čuvar letećih svinja!
ŠEF VALERIO BRASKI
Da li ste za lazanje u tubi i tečnu govedinu?
CHOCOLATE ACADEMY
Čudesni svet Barry Callebaut
GRAND ZLATIBOR
Priča o uspehu porodice Jovašević
SOJA SOS
7 načina da poboljšate vaša jela
TABASCO
Četverac priskače u pomoć
SOUS VIDE
Izvucite maksimum ukusa u ovih 8 jela
ŠEF HAJNC BEK
Pravda za karbonaru
SRĐAN DEJANOVIĆ
Struktura mleka i njegov uticaj na kafu
ŠEF ADONI LUIS ADURIZ
Da li je fetus ipak, previše?
ŠEF DRAGAN KARAĐINOVIĆ
Šef koji je pronašao svoja mora
ŠEF MILICA ALEKSIĆ
Alternativni proteini menjaju navike pripreme hrane
MARKO MILOJEVIĆ
“Pohvala je deo edukacije”
DEJAN ŽIVKOSKI
“Naša vina imaju odličnu budućnost”
ŠEF ALEKSANDAR BUĆAN
Burata sa špagetima od jagoda
OGIST ESKOFIJE
Brigadir kojem su i kraljevi jeli iz ruke
ŠEF JOTAM OTOLENGI
Gozba bliskog istoka
SINER GIN
Grešite odgovorno uz 4 koktela
JUST OPEN
Novi barovi otvaraju svoja vrata
POP STONE GIN
Srbija je dobila džin koji parira najpoznatijim brendovima
BEVERAGE SCENA
Ukusi postaju kategorija za sebe
TROPHY MONTENEGRO 2022
Dva zlata za Srbiju
MARIJAN BEKE
Geisha’s Kiss
ŠERI
Zaboravljeni sastojak se vraća u modu
TUNA BURGER
Barska hrana ne mora biti dosadna
CIGAR BONTON
Vodič za ozbiljne uživaoce cigara
JAPANSKI VISKI
Učenik je nadmašio učitelja
DUŠAN JELIČIĆ I VELJKO SPASIĆ
Atina World Chocolate Masters
GELATO DAY
7 znakova originalnog italijanskog artisan gelata
ALESANDRO BORGEZE
Moderni twist na banana split
ČOKOLADA
Dama koja nas zavodi već 4000 godina