CafeBar&Restoran #58
BROJ 58
U BROJU ZA JUL/SEPTEMBAR 2022. DONOSIMO
PIETRA
Goran Abramović pobednik svetskog takmičenja za najbolju Napoletanu
OLD FISHERMAN
Losos iz hladnih voda Aljaske
JUST OPEN
Novi restorani otvaraju svoja vrata
GAULT&MILLAU
Kuvarske kapice stigle u Srbiju
DANIJEL ZLATKOVIĆ
Srpski pizzaiolo na krovu sveta
MILAN PERIĆ
“Carlsberg nikad spremniji za letnju sezonu”
WEGE WAGYU
Sjajna kopija ili besmislica?
ENSO
Letnji jelovnik je surf&turf igra
JUST A MAESTRO
Savršeno uštimovani gastro orkestar
ŠEF DUŠAN TODIĆ
“Sezona diktira jelovnik u restoranu Square Nine”
ANGEL LEON
Chef del Mare
IVAN PAUNOVIĆ
Kako sam ušao u svet zanatskog pivarstva
ŠEF MERI BERI
Renesansa kozjeg sira
ŠEF HOZE ANDRES
Humanitarni Salmoreho
ŠEF LUDOVIK LEFEVR
Slani i slatki sufle
ŠEF EN SOFI PIK
“Gorčina je kostur moje kuhinje”
ŠEF MARIJANO GUARDIANELI
Argentinski pesto za jaču aromu mesa
ŠEF MILOŠ RISTIĆ
Kanada je zemlja izazova i mogućnosti
ART OF PLATING
10 zapovesti za prezentaciju jela
DECANTER 2022
5 zlata više za Srbiju
ŠEF DEJAN VELJIN
“Srpsko voće je večita inspiracija”
HADŽI JOVAN MRĐENOVIĆ
Oaza prirode kod Goce i Renata
LA CASA DEL CAFFE
Mediteranski šarm uz vina sa svetskih plantaža
LUFTBREMZER
Kraft džin vredan pažnje
JUST OPEN
Novi barovi otvaraju svoja vrata
VUKAN ILIĆ
U čast rakije od dunje
MATONI GRAND DRINK
Svetsko takmičenje barmena
ZDRAVKO BRKIĆ
Drinks & Cigars
DIRTY SHIRLEY
Letnji must have
ITALIJANI
Najpoznatije punionice škotskog viskija
BUENA VISTA
Kubanska filozofija življenja
PALOMA
Bezobrazno pitki koktel