CafeBar&Restoran #59
BROJ 59
U BROJU ZA OKTOBAR/NOVEMBAR 2022. DONOSIMO
LUXORY GASTRO BAR
Autentično beogradsko gostoprimstvo
JUST OPEN
Novi restorani otvaraju svoja vrata
TISA
Upotpunjena restoranska trilogija koncepta New Balkan Cuisine
KULINARSKI REBRENDING
Novi život Stare picerije
ŠEF BRANKO KISIĆ
Razotkrivanje misterije organizma srpske kuhinje
THE BEAR
Fine dining šef u vrtlogu čikaške sendvičare
RUČNO RAĐENE PITE
Deset minuta do delikatesa
ŠEF ĐORĐE KLIPIĆ
Vraćanje u život pomalo zaboravljenih jela
CAFE VERGNANO
140 godina autentičnog espresa
MAURO PASINI
Pica više nije brašno, kvasac i voda
KOORDINATA STREET
Granny kitchen, hrana koja budi emocije
TEČAN, TAMAN I SLAN
7 jedinstvenih recepata sa soja sosom
TRI DORUČKA
Jaja + Tabasco
ŠEF ERIKO REKANATI
Čovek koji je ukrotio žar
ŠEF DEJVID ČENG
Suvidirani henger na šarenoj salati
DANIJEL ZLATKOVIĆ
Uloga brašna u izradi testa za picu
PASTRY CHEF KRSTO RADOVIĆ
“Lagano se vraćam korenima poslastičarstva”
RESTORAN GOST
Gruzijska kuhinja u centru Beograda
WINE WISION
Najbolje ocenjena vina otvorenog Balkana
HADŽI JOVAN MRĐENOVIĆ
Radost susreta sa Pirotom i Starom planinom
FABRIKA BURGER & PIZZA BAR
Mašinerija dobrog ukusa
JUST OPEN
Novi barovi otvaraju svoja vrata
POGLED U BUDUĆNOST
Johnie Walker je odšetao na Mars!
NAUČNO DOKAZANO
Formula za savršeni G&T
LUFTBREMZER GIN
Drag prijatelj barmena
BEZ RUSA
Top 10 votka bestselera
NOVI UKUSI PIVA
NEIPA ne igra na gorčinu
COCKTAIL PEDIA
Obavezno štivo za svakog barmena
EL LAGUITO
Kolevka Cohiba cigare