CafeBar&Restoran #60
BROJ 60
U BROJU ZA DECEMBAR 2022. / FEBRUAR 2023. DONOSIMO
MICHELIN 2023
Srbija (ne)zasluženo ostala bez zvezdice
MARKO GOJKOVIĆ
“Pepsi je kruna našeg rada”
JUST OPEN
Novi restorani otvaraju svoja vrata
ANKETA
Šta možemo očekivati od noći za pamćenje
BRANKO VUČKOVIĆ
“Budućnost je u jačanju premiumizacije i građenju koktel kulture”
OLIVERA ŠKORIĆ
“Sve bajke počinju u srcu Beograda”
HORECA TRŽIŠTE
Nova realnost
DILEMA
Kuver, bakšiš ili service charge?
ŠEF DANIEL HAM
Proširivanje veganskog koncepta
BORIS STOJKOV
“Supreme Espresso je prestiž u svakom gutljaju”
WORLD BEST RESTAURANT
Geranium na krovu sveta
ŠEF NIKOLA ROSIĆ
“Balkan je sledeća gastro stanica za istraživanje”
OD GLAVE DO REPA
Srž je u kostima
ŠEF PINO CUTTAIA
Njoke ponosnog Sicilijanca
ŠEF DANIEL MIKŠIĆ
“Sujeta vodi u stagnaciju, a zatim sledi pad”
VINA
10 trendova za 2023.
50&50
Od eksperimenta do supertoskanca
DANIJEL ZLATKOVIĆ
Najčešće greške prilikom mešenja testa za picu
CB&R ANKETA
Nova godina, novi izazov
HADŽI JOVAN MRĐENOVIĆ
Duh Miše Gvozdenog i ovčetina na vilinskom točku
DRAFT BEER & WINE BAR
Prvi self-serve tap bar u Beogradu
JUST OPEN
Novi barovi otvaraju svoja vrata
JANIS APOSTOLOPOULOS
“Konzumenti kafe postaju sve informisaniji i izbirljiviji”
LAGAVULIN 11YO
Viski ciljano kreiran za goveđi odrezak
GIJOM DRUAN
“Kalvados je nepravedno zapostavljen u koktel industriji”
DRINKS INTERNATIONAL
Top 50 najprodavanijih koktela u 100 svetskih barova
ANTONIO BACHOUR
Slatki pohod jedog od najvećih
GELECTA
Inovacija u indrustriji želatina
RAMON MORATO
Zanatski džem
CARLES MAMPEL
Choco buche
VANILA
Kraljevska mahuna