CafeBar&Restoran #61
BROJ 61
U BROJU ZA MART / APRIL 2023. DONOSIMO
BOUTIQUE NIŠ
Boutique koncept po prvi put van Beograda
MEGAOPREMA
Vrhunska prezentacija na HoReCa sajmu
FINE DINING
Adio Noma, fine dining kreće novim putem
JUST OPEN
Novi restorani otvaraju svoja vrata
EL BULLI
Šef Feran Adria najavio ponovno otvaranje
STEAKHOUSE
Žanr koji ima svoja stroga pravila
ŠEF MILOŠ MIRJANIĆ
U srcu jagnjetina ispod sača, a na nepcu Beef Welington
MILAN PERIĆ
“Sigurni smo u snagu Carlsberg brendova”
SAŠA PEJIĆ
“Ugostiteljstvo ne trpi stanje mirovanja”
PIZZAIUOLI SCHOOL SERBIA
Prva srpska pizza akademija
ŠEFOVI A. KEREKEŠ I K. RADOSAVLJEVIĆ
Umami duet novog talasa srpske gastronomije
TAJ MAHAL
Bosna u srcu Dubrovnika
LIČNA KARTA
Soja sos – svenamenski dodatak jelima
BRZA HRANA
Fast food biseri
ŠEF MIŠEL BERNŠTAJN
Čorizo & bakalar
ŠEF NEBOJŠA VESELINOVIĆ
“Čuvam svoju prvu kuvarsku bluzu”
VINARIJA VERKAT
“Naš Grašac je omaž Fruškoj Gori”
ŠEF MARK VEJRAT
Seljak koji je spoznao dušu namirnice
DANIJEL ZLATKOVIĆ
Značaj fermentacije u izradi testa za picu
DRAGIŠA DAMLJANOVIĆ
“Sommelier je najedukovanija osoba u ugostiteljstvu”
HISATO HAMADA
“Vagju je utkan u DNK japanskog naroda”
HADŽI JOVAN MRĐENOVIĆ
Malčanska čarolija
JUST OPEN
Novi barovi, kafeterije i fast food lokali otvaraju svoja vrata
PARADISO BARSELONA
Rajski oblak hibiskusa
TEKILA
Nasleđe drevnih Olmeka
LEONARDO LEUCI
Čuvar speakeasy tradicije