CafeBar&Restoran #63
BROJ 63
U NOVOM BROJU ZA JUL/AVGUST DONOSIMO
CHEF UROŠ IVOŠEVIĆ
Gig u slavu tartufa
JUST OPEN
Novi restorani otvaraju svoja vrata
LETO NA RECI
Splav na Dorćolu i Oaza u Grockoj
CHEF MIŠA ALJEHIN
Letnji meni restorana Salon 1905
CHEF VIRGILIO MARTINEZ
Tragač za identitetom hrane
LAZAR ŽIVKOVIĆ I IVAN JEFTIĆ
Aktuelni trenutak segmenta premium alkoholnih pića i kafe u Coca-Cola HBC Srbija
CHEF DRAGAN KARAĐINOVIĆ
Novi meni restorana Tilia
CHEF FERAN ADRIA
“Previše chefova izmišlja toplu vodu”
FONIO BRUNCH
Doručkujte kad vi hoćete
SOMMELIER DANIJELA TEŠIĆ
Novi početak u restoranu Stay by Yannick Alleno
DECANTER 2023
Sve medalje srpskih vina
MAXIMILIAN RIEDEL
“Ručno duvane čaše odlaze u istoriju”
CHEF NEDELJKO JERKOVIĆ
Letnji meni restorana Enso
CHEF KRISTIJAN MARENIĆ
Dry aged riba
CHEF NIKOLA ROSIĆ
Letnji meni restorana Thyme
MAMMA ROSSA
Italija, al’ na pirotski način
CHEF DAVID CHANG
Roštilj je katastrofa za burgere
CHEF PERRY BATEMAN
Čarobni svet havajske kuhinje
CHEF ERICO RECANATI
Gospodar žara
CHEF PIM TECHAMUANVIVIT
Tajlandski gazpacho
JUŽNOKOREJSKA SENZACIJA
Da li je hanwoo novi wagyu?
ŠEBEŠFOK
Sveža riba iz evropskog Amazona
CHEF MATE JANKOVIĆ
Kako da ne propadnete prve godine poslovanja
SOMMELIER MARIJA RADOVIĆ
“Za dobru vinsku kartu, somelijeru treba dati slobodu pri odabiru etiketa”
BAROLO
Dar plemenite magle
2050.
Šta ćemo jesti u budućnosti?
TOMISLAV ČUMIĆ
Odlazak doajena srpskog ugostiteljstva
JUST OPEN
Novi barovi i street food objekti otvaraju svoja vrata
BURGERIZZA
U slavu mesa i testa
BARISTA IVAN MILOŠEVIĆ
“Capuccino se najviše traži”
TASTING
Fernet Amaro 78
ENTERIJER
BH Bros burgers