CafeBar&Restoran #64
BROJ 64
U NOVOM BROJU ZA OKTOBAR/NOVEMBAR DONOSIMO
IRMA LJAJKO
„GastPro nudi rešenje, a ne proizvod”
JUST OPEN
Novi restorani otvaraju svoja vrata
GRONDA
Upoznajte virtuelni svet profesionalaca
BORBA SA FALSIFIKATORIMA
Originalni parmezan je čipovan
RESTORAN TABOR
Novi meni posle 39 godina
RESTORAN MARCO’S
Gastronomska filozofija chefa Marka Mihajlovića
INŽENJERING JELOVNIKA
Kako ući u psihu gosta
LE GAVROCHE
Spušta se zavesa na legendarni restoran
MILOŠ MIHAILOVIĆ
“Novi jelovnik restorana Tchaikovsky je savršeni spoj Balkana i Mediterana”
CHEF TAKESHI IWAI
Umami Italijan
DRAGANA KADOVIĆ
Plantaže, veliki jubilej vinskog poverenja
JULIUS MEINL
Otvoren prvi regionalni trening centar za bariste
KRISTINA MEINL
“Znam kakvu kafu volite da pijete u Srbiji
CHEF NIKOLA KOVAČEVIĆ
U Bistromatu caruje zemunski chef français
CHEFOVI KEREKEŠ I SRDOČ
Four hands večera obojena Jadranom
CURRY SOULS
Egzotični ukusi daleke Šri Lanke
KUHINJE ISTOKA
Ostvarite ravnotežu u svemu
MARIJA RADOVIĆ
Vodič za maslinova ulja Španije
CHEF DOUCE STEINER
Švarcvaldski carpaccio
CHEF GORDON RAMSAY
Kako da vaš restoran ne postane loš
CHEF KRISTIJAN MARENIĆ
„Gosti jako cene ‘value for the money’ ponudu”
RESTORAN KOSAČ
Šmek metropole u Prijepolju
CHEF STEFAN BARCA
“Prolazi vreme komplikovanih jela”
RESTORAN LOVAČKI DOM
Valjevski zov divljine
CHEF MICHAEL JONES
Bira goste putem Googla
HADŽI JOVAN MRĐENOVIĆ
Od peha na Sitoniji do Fuk-Tak užitka na Dojranu
TASTING
Redbreast 12YO
JUST OPEN
Gyros king
Kvart
Burgermanija
Beertija pub
Caffe Opulence
Monogram
Pashe
Urban Mix Food
Origano pizza
Distribucija
Ružica
HOT HONEY SYRUP
Slatko ljuti poljubac
HENESSY
Tradicija duga više od 250 godina
SIENA
Italijanski caffe u Novom Pazaru
BUBBLE TEA
Igra tapioka perli