CafeBar&Restoran #66
BROJ 66
U NOVOM BROJU ZA DECEMBAR/FEBRUAR VAM DONOSIMO
MILAN PERIĆ
“Ključ uspeha Carlsberga Srbija je u prilagođavanju promenljivim okolnostima tržišta”
ŽELJKO ĐORĐEVIĆ
“Hygiene Systems je sinonim za vrhunska higijenska rešenja za restorane i hotele”
RESTORAN SUVENIR
Riznica srpskih autentičnih jela
JUST OPEN
Novi restorani otvaraju svoja vrata
DIGITALIZACIJA
Kako Eventlin transformiše vaše poslovanje
GORAN KOVAČEVIĆ
“Siguran sam da će sledeća godina doneti Michelinovu zvezdicu”
IDEALNI PARTNERI
Boutique restorani i Barcaffe
PIZZERIJA BOSILJAK
Nov i unapređen izgled
WINE TROPHY
Najbolja vina na Wine Vision
DECANTER
700 etiketa u novoj vinoteci
JAKŠA ŠĆEPANOVIĆ
“U maju Corp JVJV otvara novi distributivni centar”
DIMITRIJE ĐORĐEVIĆ
Morsal, savršenstvo ukusa
SRBSKI VITEZ
Rakija kao simbol pravih vrednosti
BOJAN OBRADOVIĆ
HoReCa, pouzdan partner punih 10 godina
BOJAN STOJIĆ
“Sve više se radi po zelenoj agendi”
CHEF LAZAR SVRKOTA
Unikatna jela nastala uparivanje Srbije i Azije
SIMEON MILKOVIĆ
5 saveta za savršeni espresso
MAJSTOR & MARGARITA
5 novih pizza u slavu zimskih sastojaka
CHEF VLADIMIR KUČERA
Molekularna sarma 2.0
CHEF CRISTIANO TOMEI
Bistecca di Manzo
CHEF KAREN TOROSYAN
Novi život renesansne raskoši
RESTORAN VINOGRADI
Neka nova srca kucaju u Grockoj
MOMOFUKU KO
Kraj restorana koji je promenio fine dining
HoReCa 2024
Tradicionalna anketa magazina Cafe Bar & Restoran
KURT JOZEF ZALTO
Prestižna Josephine kolekcija čaša za vino
CHEF MARKO CILIĆ
“Naši kuvari iz revolta odlaze u inostranstvo”
CHEF KRISTIJAN MARENIĆ
Akvafaba, veganska zamena za jaja
HADŽI JOVAN MRĐENOVIĆ
Šumadijski valcer
KAFE-KAFE
Personalni pristup svakom gostu je dobar pravac ka uspehu
JUST OPEN
Bife Bar
Pizzeria Zona 20
Sandwich bar Panilulac
Caffe bar Benger
Caffe Shelter
Caffe pivnica Berlin
Caffe Dom Omladine
LB & caffe Sentido
Bar M/10
Mali Prag
Bon Viveur
Zrno kafe
CLASSIC MANHATTAN
Nujorški old school hramovi koktela