CafeBar&Restoran #68
BROJ 68
U NOVOM BROJU ZA MAJ/JUN VAM DONOSIMO
PIETRA
Od sada i u Westu 65
JUST OPEN
Novi restorani otvaraju svoja vrata
GAULT&MILLAU
Predstavljeno izdanje za 2024.
CHEF MARKO ĐERIĆ
Jagnjeći triptih by Langouste
CHEFOVI BOBAN ALMAŽAN I MILOŠ RISTIĆ
Sloboda, kreacija i vatra na Fruškoj Gori
CHEF DALIBOR RATKOV
Čuvar tajni manastirske kuhinje
ŠUMATOVAC
Blista starim sjajem
RESTORAN SPICE
Magija aroma i boja Indije
CB&R IZBOR
Najbolji restorani srpske tradicionalne kuhinje
KIKKOMAN
Za aromatični roštilj
TABASCO
Brzo, lako i ljuto
AROMATIČNA ZRNA
Costarica specialty coffee
PROBALI SMO
Barista mleko za savršen spoj kafe i mleka
CHEF HESTON BLUMENTHAL
U potrazi za savršenstvom
FOIE GRAS
Kultni vrhunac dekadencije
CHEF OSKAR KOVAČ
Porodična priča sa Salaša Kovač 1920
DRAGA DI LOVRANA
Restoran koji ne želi Michelinovu zvezdicu
CHEF MASSIMO BOTURA
Al Gatto Verde je novi projekat kulinarskog genija
PIZZAIOLO ZORAN ARSIĆ
Kapetan broda Danteovog Inferna
SOMMELIER MARKO MARJANOVIĆ
“Formiranje vinske karte je najmanji trošak u ukupnoj investiciji”
HADŽI JOVAN MRĐENOVIĆ
Vinarija Todorović, rajski teroar u nedrima ruže vetrova
U KOKTELU
Italicus Rosolio di Bergamotto
JUST OPEN
Novi barovi i fast food objekti otvaraju svoja vrata
POVRATAK LEGENDE
Destilerija Port Ellen ponovo radi
TOP 30
Spirit inovacije lansirane 2023.
CHEF CEDRIK GROLE
La Noisette 2.0
CHEF PIETER DE VOLDER
Hora de Vermut
ALICE VIGNALI
Sladoledi na štapiću
CHEF CHRISTOPHER SIU
Zlatni trn
CHEF SEAN HU
Medeni kolač sa Tajvana