CafeBar&Restoran #69
BROJ 69
U NOVOM BROJU ZA JUL/AVGUST VAM DONOSIMO
MILOŠ STOJKOVIĆ
„Pietra Terrazza je vrhunac našeg rada“
MARKO SIMIĆ
„Budućnost Carlsberg-a je svetla i ispunjena inovacijama“
JUST OPEN
Novi restorani otvaraju svoja vrata
MICHELIN SRBIJA
Može li srpska pljeskavica u vodič?
RUSI SU DOŠLI DA OSTANU
Tajna uspeha njihovih ugostiteljskih objekata
DISFRUTAR
Najbolji restoran na svetu
SELECT FOOD PREPORUKA
Imerial Vin Cabernet Sauvignon Reserve
KOLABORACIJE
Kad kuvaju momci iz fine ulice
DECANTER 2024
Četiri zlata za Srbiju
GROW BALATON 2024
Platina za Grašac Džervin
CHEF MILOŠ MIRJANIĆ
Ukusi bliskog (i slasnog) istoka
CB&R IZBOR
Najbolji restorani srpske tradicionalne kuhinje
CHEF MARKO LUKIĆ
DivčiBar je fuzija tradicije i modernog
CHEF DIMITRIJE ACEVSKI
Kako ispoštovati morsku ribu
VINARIJA MINUTY
Dva Chateau Minuty bisera
CHEF MARIJANA PEDOVIĆ MOORS
Molekularna carska trpeza Nemanjića
NOVA LINIJA ČAŠA
Grape @Riedel 2024
CHEF MATE JANKOVIĆ
“Za ugostiteljstvo morate imati mentalitet bagera i zen mirnoću”
HADŽI JOVAN MRĐENOVIĆ
Salaš kod Stare dunje
SCHWEPPES MIXOLOGY
Pobeda Ognjena Kitaljevića
SHANKY’S WHIP
Liker na bazi irskog viskija
REGIONALNI SUSRET
Copy Taste No1
JUST OPEN
Novi barovi i street food objekti otvaraju svoja vrata
SIETE LEGUAS
Tekila za dugo toplo leto
ZINO DAVIDOFF
Ikona luksuza obavijena plavičastim dimom
NAJPRODAVANIJI KLASIK
Negroni i njegove inkarnacije