CafeBar&Restoran #70
BROJ 70
U NOVOM BROJU ZA SEPTEMBAR/OKTOBAR VAM DONOSIMO
CREMOSO LATTE
Novi proizvod za prvih 10 godina postojanja
JUST OPEN
Novi restorani otvaraju svoja vrata
TRŽIŠTE RADNE SNAGE
10.000 sezonaca je radilo u Hrvatskoj
NEGATIVNA GOOGLE RECENZIJA
Kako sačuvati online ugled ugostiteljskog objekta
MILOŠ ĐERMANOVIĆ
“Kupci imaju isti status, bez obzira da li su ‘mali’ ili ‘veliki’”
JASMINA VUKAŠINOVIĆ
Beg od nepodnošljive monotonije
DELIRIUM
Glasni ukusi u tišini Dorćola
CHEF NIKOLA ŠORAK
“Nadam se pobedi na takmičenju San Pellegrino Young Chef”
CHEF MARIO MANDARIĆ
Otvara fine dining restoran Beogradu
CB&R IZBOR
Najbolji restorani srpske tradicionalne kuhinje
CHEF ALEKSANDAR KEREKEŠ
Cres na tanjiru
TEAM4
Agencija za konsalting u službi HoReCa sektora
CHEF LUK NGUYEN
Pho Bo, dar iz Vijetnama
KIBE MAHALA
Zlatna jagnjetina iznenadila Sarajlije
ORIJENTALNO
Menu od 3 jela
HUEVOS DIVORCIADOS
Doručak za “razvedene”
POZDRAV IZ NEW YORKA
The Lambs Club u Beogradu
CHEF RENE REDŽEPI
Oda srpskoj paprici iz Donje Lošovice
DECANTER 2024
Zlatna vina ispod 20 evra
VODIČ
Najskuplji restorani na svetu
CHEF NENAD ŽIVKOVIĆ
Put do inovacija u srpskoj gastronomiji
TOAST.ED
Bečki konceptualni snack bar
HADŽI JOVAN MRĐENOVIĆ
Grčka Kasandra i makedonski Dojran
GLENMORANGIE
Legendarna Desetka “ostarila” 2 godine
JUST OPEN
Posetili smo nove barove, kafee i street food objekte
FRENCH KISS
Cocktail karta galskih petlova
WOODFORD RESERVE
Predak svih bourbona
NOBLES
Otvaramo vrata 2 kafeterije u Požarevcu