CafeBar&Restoran #71
BROJ 71
U NOVOM BROJU ZA NOVEMBAR/DECEMBAR DONOSIMO VAM
NIKOLA GREGEC
Strategija za promociju brenda Carlsberg
LAZAR ŽIVKOVIĆ
Sirvis, platforma za prodaju i nabavku – u samo nekoliko klikova
JUST OPEN
Novi restorani otvaraju svoja vrata
Hunting Club * Jiu Tian Jia * Muskat * TI-SI * M&M Caffe Restaurant * Vojvoda * Tezga 54 * Fruškogorski Jelen * Mali Nevaljali Vuk * Peers * Che Gusto * Bom * Miya * Funk & Soul Gastro * Prerovo * Koncept
CHEF STEVO KARAPANDŽA
Legenda je stigla u Novi Sad
BRERA
Galerija slika na tanjiru
CHEF STEFAN BARCA
Novi koncept restorana Magellan
DEJAN NOGIĆ
Prvih 15 godina CORP JVJV
TORK OPTISERVE
Jedno rešenje za ceo objekat
DOSSIER
Dobrodošli u vege BG
PIZZAIOLO DEJAN PARUN
Preduge fermentacije su pogrešan put
FORTUNATO
Rimska priča u Beogradu
VEŠTAČKA INTELIGENCIJA
Kreirala lažni restoran
HYGIENE PRO TEAM
Otvoren Showroom na novoj lokaciji
CB&R IZBOR
Najbolji restorani srpske tradicionalne kuhinje
HOTEL MOSKVA
Jesenji meni restorana Tchaikovsky
CHEF ALFONS SCHUHBECK
Vreme je za bundevu, kraljicu jeseni
ORAH SREĆE
Raj za ljubitelje pistaća
DOSITEY
Prva srpska premium vodka
LOVAČKI RAJ
Carstvo porodice Đurđević u Aranđelovcu
CHEF NENAD ATANASKOVIĆ
Thyme je prepoznat kao inovativan koncept
CHEF GORDON RAMSAY
Svi restorani “Paklene imperije”
IZBOR
Vinski arhitektonski biseri
CHEF NENAD ŽIVKOVIĆ
Reduktarijanstvo, novi model gastronomije
TRŽIŠTE DESTILATA
Kad će naša rakija postati svetski trend
HADŽI JOVAN MRĐENOVIĆ
Čarda Pera Čonka
JUST OPEN
Gola leđa * Le Coin * Touche * Urbano kafa & voće * Mini bar 11 * Coffee Vibes * Le Mabillon * Rodina * Pinecone bar * Glumac plus * Claude Monet * Burger kutak * Waffle Zemun * Majki * Spass BG
MONIN GINGER
Le Concentré de Monin Ginger daje najbolje od đumbira
SHŌCHŪ
Destilat koji su Japanci (pre)dugo krili
AEROPRES JAM
Takmičenje u pripremi kafe aeropress metodom
ELENA ŠERJAKOVA
„Koncepcija naših kafeterija Osam se pokazala kao pun pogodak“
IGINIO MASSARI
Tropska panna cotta
LUCIANO GARCIA
Čokoladni tart
KRISTINA RADOSAVLJEVIĆ
Mus od lešnika sa marakuja kremom
JO BARRETT
Maskarpone u čaši