CafeBar&Restoran #72
BROJ 72
U NOVOM BROJU ZA DECEMBAR/FEBRUAR DONOSIMO VAM
PAVEL ERANKEVICH
“Lav Premium je rastuća zvezda našeg portfolija”
JUST OPEN
Novi restorani otvaraju svoja vrata
NADIR KAĐI
“Srpski ugostitelji su strastveni i posvećeni”
PASTRY CHEF SOFIJA VUJASINOVIĆ
Novosađanka pod Michelinovim zvezdanim nebom
CHEF NIKOLA ŠORAK
Istorijski uspeh na San Pellegrino takmičenju
MARGER
Školski restoran ponovo radi
TASTE ATLAS
Srbija je petnaesta kuhinja sveta
ZDRAVKO VUKOVIĆ
Fisti je najbolji prijatelj HoReCa uređaja
NIKOLA VUČKOVIĆ
Novi chef kuhinje restorana Jamie’s Italian
PETAR MIROVIĆ
“Dositey Vodka je mnogo više od premium pića”
CHEF’S PENCIL
Koliko koštaju set meniji Michelinovih restorana
CHEF NIKOLA STOJAKOVIĆ
Zimska fantazija Ateljea vina Šapat vredna Michelinove zvezdice
ANAMARIA BABIČKOVIĆ
Otvoren Thyme X Anamaria u Subotici
LAZAR CVJETKOVIĆ
“Office direct prepoznaje potrebe klijenata”
IGOR MIŠIĆ
“Unapređenje poslovnih performansi kroz održivo upravljanje higijenom, nalazi se u središtu brenda Tork“
CHEF STEVAN PEJDANOVSKI
Jelovnik inspirisan Kopaonikom sa italijanskim štihom
PAK CHOI
Azijska jela sa listovima kineskog kupusa
TRADICIONALA
Glasanje za najbolje restorane počinje 29. decembra
TRAVELER’S CHOISE
Koji su najbolje ocenjeni restorani?
CHEF NEDELJKO JERKOVIĆ
Rika jelena na novom meniju
ATELJE VINA ŠAPAT
Kuća vrhunskog vina i gastronomije
VINSKA KUĆA RAJIĆ
Bavanište na vinskoj mapi Evrope
ANASTASIJA ĐUKIĆ
“Riba je srce jelovnika restorana Bata Pežo”
SPLAV CORSO
Nova gastronomska plovidba
TRADICIONALNA ANKETA
HoReCa 2025, novi ciljevi
21GRAMS
Na nedelji restorana u Dubaiju
FENOMEN
Zašto je koncept Bistroa toliko popularan u Srbiji
FRANCO PEPE
“U testu je ključ”
RATKO IVEKOVIĆ
Bolji, brži i efikasniji jelovnik
XAVIER THURET
Svetski guru za sireve
RAPORT
Wine Vision 2024
TAKMIČENJE SOMMELIERA
Estonac Mik Pare pobedio u Beogradu
HADŽI JOVAN MRĐENOVIĆ
Jedan dan života
ZIMSKA ČAROLIJA
Monin Spiced Red Berries syrup
TABASCO® U KOKTELIMA
Magične kapi ljutine
JUST OPEN
Predstavljamo vam novootvorene barove, kafeterije i street food objekte
THREE SIXTY EASY
Light verzija votke
SUPERTRAMP
Bar kakav je nedostajao Beogradu