CAFE BAR & RESTORAN JUL/SEPTEMBAR
BROJ 48
U BROJU ZA JUL/SEPTEMBAR DONOSIMO
RESTORAN SA NASLOVNE
Josephine se, posle 100 godina, vratila u Beograd
JUST OPEN
Novi restorani i barovi otvaraju svoja vrata
SOUS VIDE TEHNIKA
Hrana pripremljena u vodenoj kupki daje jelu potpuno novu dimenziju
FRENDLI JELOVNICI
Svetski restorani uvode jelovnike za intolerantne, s naznačenim alergenima
NOLLA
Šef restorana u Helsinkiju, Luka Balać, otkriva kako je njegov restoran maksimalno smanjio količinu otpada
„100 MANEIRAS” U DOBA PANDEMIJE
Šef Ljubomir Stanišić priča kako njegovi objekti u Lisabonu funkcionišu nakon ponovnog otvaranja
CAFE BAR & RESTORAN ANKETA
Da li dovoljno poznajete potrebe svojih gostiju?
LIBERTADOR
Cigar lounge skrojen po meri Kastra i Tita
DANILO BOŽOVIĆ
Naše gore list u vrhu svetskog bartendinga
NIKOLA NIKOLETIĆ
Flip koktel! Da flipneš od sreće!
HLADNO CEĐENA MALINA
Sok koji je osvojio regionalno tržište
ŠEFICA ZORICA NIKOLIĆ
Pomalo zapostavljen, a maksimalno blagotvoran ječam u rižoto kombinaciji sa miročkim sirom
ŠEF FRANČESKO MASKERONI
Majstor paste pripremio je lazanju iz rerne s kineskim tvistom
MAILLARDOVA REAKCIJA
Ispecite ramstek suprotno uobičajenoj metodi
KRALJ SLANIH I SLATKIH VODA
Pripremite gostima lososa za doručak, branč, ručak i večeru
ŠEF DRAGAN LUKIĆ
Spoj Balkana i Istoka u punjenoj goveđoj šnicli
RAKIJE IZ PALIĆA
Obnovljeni voćnjaci i nova tehnologija doneli su nove ukuse po staroj recepturi
ŠEF MILICA ALEKSIĆ
Iskoristite sve sastojke za voćni tart
MONKEY SHOULDER
Viski kojem je svejedno da li ga pijete sa ledom ili u koktelima
ŠRABZ
Voćni sirup otrgnut od zaborava
BOJAN ANĐELKOVIĆ
Poštovanje pravila 25-25 je presudno
ŠEF RADOMIR RAŠA VLAČIĆ
Velemajstor koji priprema čuda za nepca, ostao je veran tradiciji srpske kuhinje i eksperimentisanju u potrazi za savršenim jelima
COCO LOCO
Dizajner ribljeg restorana u Napulju stavio je plodove mora na počasno mesto
SVETLANA BOŽOVIĆ
“Kada je kafa u pitanju, sve smo bliže Italijanima”
KORONA JE SAMO RAZLOG VIŠE
Higijena je, posle kvaliteta hrane, najvažniji aspekt svakog objekta
NIKOLA MILANOVIĆ
Dah Italije u Aleksandrovcu
VLADIMIR SIMIĆ
Welcome to mixology lab
PRIČE IZ KAFANE JOVANA MRĐENOVIĆA
Teška vremena su kao stvorena za velika dela